VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Aktiv Hälsocenter inviger större lokaler

Aktiv Hälsocenter gör sin största satsning på många år och utökar sina lokaler. Nu har de Öppet Hus i fyra dagar för att visa utbudet.

Torsdag 7 november klockan 17.00 invigs de nya lokalerna och fram till söndag 10 novemer finns möjlighet till att besöka anläggningen och titta runt i de nyrenoverade lokalerna.

– Våra medlemmar har efterfrågat mer yta för frivikts- träning och funktionell träning. När intilliggande lokaler blev lediga slog vi till, säger Thomas & Miriam Lundmark som tillsammans driver Aktiv Hälsocenter.

 

 

– Eleiko, som är världsledande inom skivstångsträning, har hjälpt oss med planering och utrustning på den nya ytan. Vi är jättenöjda och stolta över resultatet, säger Thomas. Aktiv Hälsocenter har under det senaste året utökat sitt

träningsutbud och gjort en omfattande upprustning av hela anläggningen. Bland nyheterna märks bland annat en ny spinningssal och Easyline. – Intresset för kortare gruppträningspass har ökat, gärna där man använder egen kroppsvikt eller enklare redskap. Två av de populäraste gruppträningspassen just nu är Easyline, enkel cirkelträning i fasta maskiner, samt Cross HIT som är korta högintensiva pass med funktionell träning, berättar Miriam.

Fri träning under Öppet Hus

Under Öppet Hus-dagarna erbjuds fri träning på alla aktiviteter, workshops, lotterier, tävlingar, medlems- erbjudanden och mycket mer. Mer information finns på www.aktivhalsocenter.se

Filip Ewertsson

Scroll to top