VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Amasten välkomnar Finspång Sport Outlet

David Granberg, Robert Cheeseman och Johan Granberg.

Nu har den nya sportbutiken Finspång Sport Outlet öppnat på Kristallens nedre plan i centrum.
– Det är många som redan kommenterat att det är kul att det åter finns en sportbutik i Finspång, säger butikschef David Granberg.

Sedan Sportbutiken i kommunhuset stängde i september 2014 har Finspång varit utan sportbutik – fram tills nu.
Nyöppnade Finspång Sport Outlet drivs av Team Sportia Norrköping och har tagit över Sminkshopens gamla lokal i direkt anslutning till Kristallens nedre entré. Några väggar har rivits och den 100 kvadratmeter stora butiksytan rymmer främst sportskor och sportkonfektion, men också en del sportprylar. Allt i butiken kommer att ha 30-70 procent rabatt.
– Efterfrågan från kunderna kommer att till viss del styra hur vårt utbud kommer att se ut. Vi har bra produkter till väldigt bra priser. Just nu är det givetvis säsong för en hel del fotbolls-produkter, säger David Granberg.

FINSPÅNG ETT BRA ALTERNATIV

Team Sportia Norrköping hade precis flyttat till mindre lokaler i Norrköping och började se sig om efter ytterligare en lokal för att bedriva en outletbutik. Finspång dök då upp som ett bra alternativ och kontakt togs med fastighetsägaren Amasten. Sedan gick det fort. På bara några veckor iordningställdes butikslokalen i Kristallen och butiken öppnade under vecka 26.
– Det behövs verkligen en sportbutik i en ort av Finspångs storlek, säger David Granberg, som närmast kommer från en tjänst i Team Sportias Norrköpingsbutik.

BRA SAMARBETE

David Svensson är fastighetschef på Amasten och är väldigt nöjd över etableringen av Finspång Sport Outlet.
– Vi är glada att kunna erbjuda en sportbutik i Finspångs centrum. Vi är övertygade om att butiken kommer att bidra till en ökad handel i centrum. Team Sportia Norrköping är ett väletablerat bolag och har skött uppstarten på ett professionellt sätt. Vi för goda dialoger med flera aktörer och hoppas på fler etableringar i Finspångs centrum.

PERFEKT KOMBINATION FÖR DAVID

David Granberg spelar innebandy och kommer till hösten att spela i Finspångs Innebandyklubb (FIBK). Han ser tajmingen med klubbytet och den nya rollen som butikschef som en perfekt kombination.
– Det ska bli intressant och en kul upplevelse att vara butikschef. Dess-utom passar det ju helt perfekt för mig att jobba i Finspång med tanke på min satsning att börja spela i FIBK, säger David Granberg.
I butiken kommer även Robert Cheeseman att vara anställd. Team Sportia Norrköpings butikschef Johan Granberg kommer att stötta verksamheten och se till att nya varor fylls på i det tillfälliga lagret i Blomsterhallens gamla lokaler. Butiken kommer att ha öppet tisdag till fredag klockan 12.00 till 18.00 och på lördagar klockan 10.00 till 14.00.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top