VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Anna Goding jobbar med skönhet på flera plan

Anna Goding på Adam & Eva hjälper sina kunder med både vackra frisyrer och färg- och stilanalys.

Hon är frisören med salong på Bergslagstorget som även erbjuder stil- och färganalys till sina kunder.
– Att träffa mina kunder ger mig både glädje och energi. Jag tycker fortfarande att mitt jobb är roligt och har inga planer på att sluta, säger Anna Goding på Adam & Eva.

Hon har många års yrkeserfarenhet och sedan 2000 har hon salong Adam & Eva på Bergslagstorget.
– Min salong har ett väldigt bra läge på markplan, nära både parkering, busshållplats, café och butiker. Dessutom är det lätt att komma in med rullstol och rullator.

Förutom klippning och färgning erbjuder hon även stil- och färganalys, både till kvinnor och män.
– Jag ger analys om vilka färger som passar din ögonfärg och din ton i ansiktet. Det är en stor tillgång och trygghet att ha med sig när man sedan handlar kläder och vad som passar vid exempelvis ett förhandlingsläge eller vid anställningsintervju. Nyligen gjorde jag färganalys på två damer som kom hit från Linköping.

Efter stil- och färganalys får kunden med sig en färgguide i smidigt plånboksformat.

Anna har många strängar på sin lyra och jobbar på sin fritid som utbildad akupressör och terapeut.
– Jag brukar säga att jag jobbar både med yttre och inre skönhet. Det är roligt att göra mina kunder vackra i håret, men också intressant att kunna hjälpa till på in-sidan. Kropp och själ hänger ihop, säger Anna Goding.

Adam & Eva finns på Bergslagstorget i Finspång och nås på telefon 0122-102 26.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top