VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Årets butik i Finspång Hälsa På har något för alla

Caroline Esping hos Hälsa På brinner för ekologisk hudvård och livsmedel utan tillsatser. I oktober belönades butikens engagemang med utmärkelsen ”Årets butik” på Stora Finspångsgalan.

Hon tror att den personliga servicen med rådgivning över kassan och att ge något extra är några av skälen till den fina utmärkelsen.
– Vi vill ge våra kunder konkreta tips till ett bättre vardagsliv. Det är väldigt kul att få uppskattning för det arbete vi lägger ner. Vi är så rörda över alla fina ord och blommor vi fått efter galan, både från kunder, andra företag och våra leverantörer, säger Caroline Esping.
Butikslokalen på Bergslagsvägen är fylld av ekologiska hudvårdsprodukter, makeup, hälsokost, snacks, livsmedel utan tillsatser och lokala produkter, som exempelvis honung från Grytgöl. Här finns också babyhudvård samt skäggvårdsprodukter.

– Här finns något för alla, från baby till pensionär, säger Caroline Esping, som också berättar att de har utökat den mycket populära verksamheten med ekologiska behandlingar:
– Vi erbjuder ekologisk ansiktsbehandling och vaxning, vår populära aromamassage med varm olja och ansiktsbehandling för tonåringar. Vi kan också stå till tjänst med hälsocoachning, där vi ger inspiration inom kost, hälsa och livsstil. Helt enkelt att få en hälsosammare vardag.
Kundevent i butiken, spakvällar för mindre grupper och fler föreläsningar tillhör några av de områden som man planerar att utveckla under 2019.
– Under det kommande året kommer vi att erbjuda nya ansiktsbehandlingar och dessutom kommer vi att vidareutbilda oss för att fortsätta att ge våra kunder det lilla extra. Vi kommer att utveckla vår butik till att få mer av spakänsla och göra den ännu mysigare. Jag och min kollega Anneli välkomnar gamla och nya kunder i julhandeln. Vi har julklappar som passar alla, säger Caroline Esping.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top