VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Avslappnat nätverk med fokus på relationer

Det är en oktobermåndag och lunchtid i Slottsmässens matsal. Ett gäng företagare har strålat samman och tar varandra i hand.
En del är tjenis med varandra sedan tidigare, medan en del är helt nya bekantskaper. Snacket tar snabbt fart kring borden och samtalsämnen som berörs är av både affärsmässig och personlig karaktär. Det är en lättsam stämning och högt i tak på flera sätt när spindeln i nätverket Lino Casimiro tar till orda:

– Välkommen till regionens skönaste nätverk. Vi kan väl ta ett varv, presentera oss och berätta om det är något speciellt vi har behov av.

Vill bygga relation på ett avslappnat sätt

Smakfull husmanskost serveras vid borden när en efter en får resa sig upp, berätta vem man är och vem man representerar. Dagens nätverkare består av en salig blandning av allt från mediaföretag, föreningar och fotterapeuter till budföretag, målare och hälsokostföretag. Trots olikheterna har de alla gemensamt att de är företagare från orten eller har Finspång som en del av sitt affärsområde. En annan gemensam nämnare är att de längtar efter att bredda sina nätverk.

– Tyvärr har en del tidigare nätverk här inte riktigt fått fäste. Det här nätverket är mer avslappnat och handlar främst om att bygga relationer, säger Torstorps IF:s representant Martin Müller.

Östen Ekvall från OSEK of Sweden håller med och tillägger:

– Det bästa med Relations by Lino är att det är avslappnat. Jag har fått nya goda relationer. Det är inte betungande och kostar mig ingen tid då jag ändå brukar gå ut och äta lunch.

Dagens föredrag hålls av Tobias Brååt från Jetpak. Lunchmötet är över på dryga timmen, men de flesta dröjer sig kvar för att hinna snacka lite till innan de skiljs åt.

Bli påmind om varandras existens

Relations by Lino finns även i Söderköping, Linköping, Norrköping och Nyköping. Sedan januari håller nätverket lunchmöten månadsvis i Finspång.

– Främsta skälet att komma på våra träffar är att man vill nätverka regelbundet under jäkligt avslappnade former. Oavsett hur väl du känner folk i Finspång behövs nätverk för att bli påmind om varandras existens. Du måste inte komma varje gång, men de som kommer till oss har ett driv att förvalta sin plats i nätverket på bästa sätt, säger Lino. Vill du veta mer om Relations by Lino?

Läs mer på relationsbylino.com. Nästa nätverksträff i Finspång är 11 november.

Filip Ewertsson

Scroll to top