VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

BC Redovisning är det flexibla kontoret

Annika Selerud och Jessica Sundén har minst två saker gemensamt: De älskar siffror och är kollegor på BC Redovisning.

Den 1 augusti ökade BC Redovisning farten och nyanställde, Annika Selerud kommer in i företaget och blir kollega med Jessica Sundén. Annika är kostekonom i grunden, men valde efter flera år som butikschef inom Coop att sadla om och plugga till civilekonom. Efter fem år som ekonomiansvarig fick Annika av en tillfällighet kontakt med Bengt och Jessica Sundén, på en FAIK-bandymatch och på den vägen är det.
– Det känns jättebra att vara här i Finspång och att efter många år som ensam ekonom nu få kollega, samt driva företag, säger svärtingebon Annika

Små och stora kunduppdrag

BC Redovisning erbjuder administration, redovisning, deklaration, lönehantering, interimlösningar och rådgivning. Företaget har tidigare varit en gren i Byggcontroll, men står nu på egna ben.
– Vi riktar oss till privatpersoner samt till små och medelstora företag, som vill slippa pappersarbete och syssla med det de är bäst på; sitt företag. Vi tar emot både stora och små kunduppdrag, från uppdrag där kvittona

kommer i en matkasse till de som skickar det elektroniskt. Vi samarbetar med en erfaren revisor, säger Annika. Merparten av kunderna finns i Finspångs kommun, men även utanför kommunens gränser. Både Jessica och Annika understryker att de mer än gärna är flexibla och kan ta emot flera kunder.
– Vi kan agera kontor både här och direkt ute hos kunden om så önskas, säger Annika. Förutom själva arbetet lägger Jessica stor vikt vid de långvariga relationer hon fått med många av företagets kunder.
–Jag tycker verkligen om att knappa löpande redovisning. Varje siffra har en historia. Men jag uppskattar också relationerna som man får genom vardagsarbetet, säger Jessica.

Filip Ewertsson

Scroll to top