VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Blomsterhuset finns på Bergslagstorget i Finspång

Christer Ringholm från Blomsterhuset i Norrköping finns på Bergslagstorget i Finspång varje fredag kl. 8.00-15.00.

Sedan i september finns Blomsterhuset i Norrköping på Bergslagstorget i Finspång på fredagar mellan klockan 8.00 till 15.00.
– Finspång är en viktig marknad för oss. Gensvaret på vår nya torghandel här är bättre än jag trodde innan vi drog igång, säger Christer Ringholm från Blomsterhuset.

I utbudet finns säsongens blommor och växter, orkidéer, snittblommor, gravlyktor och gravljus. Betalning sker genom kontant- och kortbetalning samt Swish. Vädret avgör hur länge man bedriver torgförsäljning under hösten.
– Vi har fått ett fint mottagande, både av kunder och Finspångs kommun som varit mycket samarbetsvilliga. Finspång är en spännande marknad för oss. Då det i dagsläget inte finns någon blomsteraffär här i centrum kan jag avslöja att vi för diskussioner med Amasten om möjligheten till en permanent etablering i Finspångs centrum, säger Christer Ringholm, som sedan 2007 driver Blomsterhuset på De Geersgatan i Norrköping tillsammans med frun Angelica

I butiken i Norrköping finns förutom allt som har med blommor att göra även ett uppskattat utbud av inredning.
Han tror att deras framgång beror på det personliga kundbemötandet av deras mycket välutbildade personal samt det fina utbudet av snittblommor.
– Vi får mycket beröm av våra kunder för våra binderier och har samarbete med alla begravningsbyråer i Norrköping och Finspång. Vi har fri utkörning av både sorgebinderier och handbuketter till begravningar i Finspång. Välkommen till oss, både i glädje och sorg, säger Christer Ringholm.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top