VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

CNG i Finspång – Sveriges bästa skola

Curt Nicolin Gymnasiet (CNG) räds inte att sticka ut hakan.

Anders Södergren har varit rektor på CNG i 20 år och han håller sig fortfarande på tå för att fortsätta att utveckla skolan.

– Det här är en otrolig verksamhet att få arbeta i. Det roligaste är alla möten med alla underbara ungdomar, säger Anders.

Förmånspaket
Förutom ett genomarbetat programutbud blir alla elever på Curt Nicolin Gymnasiet lovade följande förmånspaket: en kraftfull dator, körkortspaket, restaurangmat varje dag, en utlandsresa, gratis gymkort och garanterat sommarjobb.

Nära samarbete med näringslivet
I ett nära samarbetet med Finspångs kommun och näringslivet erbjuder skolan ungdomarna att jobba i riktiga projekt med skarpt läge.

– Vårt samarbete är oerhört viktigt för oss. Vi är stolta över att vara delägare i skolan och över vilken fantastisk kompetens som finns där. Tack vare vårt samarbete med CNG kan vi fylla på med rätt kompetens på rätt plats. Det är nödvändigt för vår framtid,
säger Nelly Johansson, studentrekryterare på Siemens Energy.

Framtidskompassen
CNG har tagit fram Framtidskompassen som finns på hemsidan. Det är ett överskådligt redskap för att på ett lätt sätt se vilka olika yrken som har koppling till skolans fyra program. 

– Vi ser att det är väldigt många som har testat den. Den tar död på myten att vi bara har smala program utan belyser istället hur breda våra utbildningar är. Missa inte möjligheten att vara en del av Sveriges bästa skola. Tveka inte att ta kontakt med oss för att ställa dina frågor om vår skola och våra program. Alla kontaktuppgifter hittar du på www.cng.se, säger Anders.

 

Våra program:
Industritekniska programmet, IN

El- och energiprogrammet, EE

Teknikprogrammet, TE

Vård- och omsorgsprogrammet, VO

Scroll to top