VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Dags för Anna på Alléhotellet att själv checka ut

Som 21-åring tog Anna Söderberg över Alléhotellet på Östermalm i Finspång. Efter 18 år är det nu dags att lämna över stafettpinnen.
– Jag är stolt över vad vi uträttat och är övertygad om att det finns någon som är sugen på att anta utmaningen att ta över vårt mysiga hotell, säger Anna Söderberg.

När Anna, uppbackad av sina föräldrar, tog över Alléhotellet 2001 var det rejält nedgånget. Från dag ett började upprustningen och under årens lopp har alla rum och utrymmen fått sig ett ordentligt ansiktslyft.
Idag innefattar hotellets 440 kvadratmeter 14 ljusa och fräscha rum, samt reception, matsal, bastu, gästpentry och ett “vardagsrum”.
– Vi har drivit hotellet under devisen “nästan som hemma”. Självklart är jag stolt över att vi rott alla renoveringar i land och över alla fina relationer med våra stamkunder från främst industrierna i Finspång, säger Anna Söderberg.

löpande avtal med industrin

Hon berättar att relationerna med Gränges, Siemens och även Mo gård självklart betytt en hel del under åren.
– Tack vare dem har vi haft en stabil grund med hotellgäster från hela världen. Våra avtal kommer givetvis att följa med till den nya ägaren.

Anna Söderberg kommer att börja jobba med fastighetsskötsel på sin mans företag. Hon påtalar vikten av att i lugn och ro hitta rätt köpare.
– Det är självklart av stor vikt för oss vem som tar över verksamheten och vi har ingen brådska att sälja. Vi ser att det absolut finns ett behov av ett hotell i vår stil i Finspång. Men man skulle även kunna använda våra lokaler som hälsohus, kontorslandskap med gemensam reception eller bygga om till marklägenheter med uteplats. Vi är öppna för förslag så länge köparen och affärsidén är seriös.
Hon beskriver sin tid på Alléhotellet som en utmanande, lärorik och spännande resa.
– Jag har drivit hotell under hela mitt vuxna liv. Jag har lärt mig jättemycket som jag tar med mig. Men nu är det dags för mig att anta nya utmaningar. Det ska bli spännande att se vem som tar över efter mig, säger Anna Söderberg.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top