VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Det är enkelt, snabbt och smidigt”

– Våra kunder brukar säga att vår tvätt är lättillgänglig, enkel att använda och att det är skönt att vi har öppet dygnet runt, säger Fredrik Sundén på Open Car Wash.

I snart fem år har Open Car Wash varit en självklar blomma i Vibergas företagsbukett. Förutom att många privatkunder har upptäckt biltvätten har också allt fler företag anslutit sig som kunder.

”Det är enkelt att svänga förbi”

En av de största kunderna är Transportenheten på Finspångs kommun, som nästintill dagligen använder biltvätten för sina bussar, lastbilar och personbilar.

– Jag och mina arbetskamrater har bara plus att ge. Det går snabbt och smidigt och det tar bara några minuter att få våra bilar rena. Det är enkelt att svänga förbi här mellan två körningar. Närheten till vår depå på Skäggebyvägen är självklart en stor fördel, säger chauffören Håkan Lundberg, som också använder tvätten privat.

– Jag och många av mina bekanta som också är kunder här har inget att klaga på. Jag kan absolut rekommendera Open Car Wash

Nöjda men hoppas på mer

Open Car Wash har tre tvättbås för personbilar och ett större bås som främst är avsedd för större fordon.

– Vi tar vårt ansvar och använder miljövänliga medel och tar hand om vårt avfall enligt de lagar och krav som gäller för den här typen av anläggning. För att hålla den nivån är det därför inte tillåtet att använda egna bilvårdsprodukter i vår anläggning, säger Open Car Washs ägare och VD Fredrik Sundén.

Tvättstationen är obemannad. Kunderna betalar med betalkort eller sedlar. Man köper ett tvättkort (refill) eller skickar ett värde från automaten till respektive bås/damm- sugare. Sedan är det bara att följa de pedagogiska anvis- ningarna som finns i varje tvättbås. En tvätt kostar från 20 till lite drygt 100 kronor, med ett snitt på ungefär 60 kronor per biltvätt.

– Vi är nöjda med att så många redan har upptäckt oss, men hoppas självklart att både fler privatpersoner och företag blir våra kunder, säger Fredrik.

För mer information: 0122-104 41 och e-post info@opencarwash.se.

Filip Ewertsson

Scroll to top