VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Det känns roligt att göra den här satsningen”

Vånga Trädgårdstjänst är en av Östergötlands nyaste trädgårdsfirmor.
– Vi hjälper till med allt som hör trädgården och tomten till, från att klippa gräs och plantera till att bygga staket och skotta snö, säger Leif Sjöberg.

Leif Sjöberg och Cicci Carlsson har arbetat tillsammans sedan 2009. Leif är tidigare ägare av Finspångs Bilplåt. Sedan en månad tillbaka driver han nystartade Vånga Trädgårdstjänst. Ny inriktning i arbetslivet Leif Sjöberg har varit egenföretagare i 30 år och tycker att det känns spännande att byta inriktning i arbetslivet på ålderns höst.

– Som företagare vill man alltid spänna bågen och gärna kliva ut för att testa nya saker. Det känns roligt att göra den här satsningen tillsammans med Cicci, säger Leif, som de senaste åren arbetat med fastighetsservice och service av gräsklippare.

När Cicci valde inriktning till gymnasiet stod det mellan florist och fordon. Den gången föll valet på fordonsintresset. Nu är hon laddad för att ta sig an sitt andra stora intresse på allvar.

– Min farfar var trädgårdsmästare. Jag har alltid haft ett stort intresse för blomsterarrangemang och trädgårdsarbete, säger Cicci. Just nu handlar många av uppdragen om beskärning av fruktträd, men också projekt som innefattar att sätta nya häckar och monteringen av två stora grindar.

– Det vi inte löser själva får vi hjälp med genom vårt stora nätverk av andra duktiga och erfarna entreprenörer, säger Leif.

Text Filip Ewertsson

Scroll to top