VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Det personliga mötet är det vi värderar högst

Samarbetet mellan kooperativen Coop Finspång och Fonus Öst innebär rabatter för medlemmarna.

Sedan ett drygt år tillbaka är Coop Finspångs VD Anders Svensson en del av styrelsen i kooperativet Fonus Öst. Ett samarbete som per automatik innebär medlemsnytta för Coops medlemskunder.

– Just nu erbjuder vi alla Coop Finspångs medlemmar en kostnadsfri halvtimme för rådgivning med Familjejuristen. Du har också tillgång till en värdecheck på 750 kronor, som sedan dras av på begravningskostnaden. Checken finns att hämta i Coop Finspångs förbutik på Viberga, säger Josefine Sapire på Fonus Öst.

Arbetar för ännu mer medlemsnytta

Föreningar och organisationer är varmt välkomna att höra av sig om man önskar få en föreläsning på plats hos dem om exempelvis framtidsfullmakt eller testamenten.

– Vårt samarbete är bara i sin linda, vi arbetar för att
hitta fler möjliga rabatter och erbjudanden som kan vara till medlemsnytta för både våra och Fonus Östs medlemmar, avslutar Anders Svensson.

Det personliga mötet högt värderat

Anders Svensson tror att nyckeln för att nå fram i den konkurrensutsatta och känsliga begravningsbranschen är lokal närvaro:

– Jag tror att finspångaren vill ha nära service direkt på plats. Därför är det bra att Fonus Öst är lättillgängliga här i Finspång.
Inger Muda finns på Finspångskontoret på Kalkugns-vägen varje onsdag, men är ofta på plats även andra dagar. När hon inte är på kontoret finns en telefonsvarare som hon kontinuerligt lyssnar av för att boka in personliga besök när det passar kunden.

– Genom det personliga mötet kan vi skapa personliga begravningar och få en relation till de anhöriga, som jag tror är viktig både för dem och för oss. Det är viktigt att de känner att de är i goda händer, säger Josefine.

Ulrika Jüriado Cotton och Caroline Altsäter är jurister på Familjejuristen. De uppmanar kunder i alla åldrar att våga ta kontakt för ett rådgivningssamtal om exempelvis vad som gäller för sambo och gift, Vita Arkivet, framtidsfullmakt och internationell familjerätt vid flytt utomlands.

– I mina samtal märker jag ofta en stor lättnad hos kunderna över att jag kan avlasta dem deras börda och hjälpa dem med deras frågetecken, säger Ulrika.

 

Filip Ewertsson

Scroll to top