VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Fem år av framgång med OPEN Car Wash

För sex år sedan fick Fredrik en idé om en GDS-tvätt. Pappa Bengt var inte sen att hänga på och 19 december 2015 öppnande OPEN Car Wash.
- Jag minns att jag vaknade och var exalterad och hur kul det var med så många bilar med nyfikna kunder på vår öppningsdag, säger Fredrik Sundén.

Både Fredrik och Bengt Sundén är överens om att OPEN Car Wash tagits emot mycket väl och att det finns ett uppenbart behov av en lättillgänglig och dygnet-runt-öppen biltvätt i Finspång.

– Det har nog till och med gått bättre än vad jag trodde. Vi ligger stabilt på omkring 20 000 tvättar per år. Vår tvätt har en oslagbar placering på Vibergaparkeringen, perfekt att kombinera med att handla, säger Fredrik.

Bengt menar att det tagit några år, både för dem att hitta rätt med bästa möjliga och miljövänliga kemikalier men också för kunderna att upptäcka fördelarna med tvätten.

– Vi är glada att både privatpersoner och företag använder oss. Många byggfirmor är återkommande kunder och Transportenheten på Finspångs kommun är en av våra största kunder. Jag tror många ser fördelarna med att det är lätt att svänga förbi när som helst och få bilen fin till ett riktigt bra pris, säger Bengt.

Jubileum laddat med mervärde
För att tvätta köper man ett tvätt­kort (refill) eller skickar ett värde från betalautomaten till respektive bås och dammsugare. Sedan är det bara att följa de pedagogiska anvisningarna som finns i varje tvättbås. En tvätt kostar från 30 till lite drygt 100 kronor. För att anläggningen ska följa de miljökrav och lagar som gäller är det förbjudet att använda egna bilvårds­produkter i anläggningen.

– För att fira vårt 5-årsjubileum erbjuder vi en rad mervärdesrabatter till gamla och nya kunder. Läs mer i vår annons på sidan 1, säger Fredrik.

Hemlighetsfulla om framtiden
När det gäller framtiden och kommande nyheter är både Fredrik och inte minst Bengt hemlighetsfulla.

– Den senaste nyheten är vår skjutbara vägg för att slippa genomblås i vårt bås för större fordon. Sedan har vi massor av idéer om hur vi kan utveckla tvätten och området. Kanske kommer nya verksamheter att dyka upp i anslutning till tvätten. Mer tänker jag inte säga nu, säger Bengt med ett lurigt leende.

Scroll to top