VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Förenkla ditt besök med självbetjäningsterminalen

Den pedagogiska och lättanvända självbetjäningsterminalen på NiF.

Genom att använda självbetjäningsterminalen kan patienter helt på egen hand registrera sig och betala för sitt besök hos Närsjukvården i Finspång. Självbetjäningsterminalen är både tydlig och pedagogisk, vilket gör den mycket enkel att använda.

– Syftet med självbetjäningsterminalen är att erbjuda bättre service för våra patienter. Besöket förenklas för de som använder självbetjäningsterminalen samtidigt som köerna till receptionen blir kortare, säger Charlotte Malm, verksamhetsutvecklare Staben på Närsjukvården i Finspång.
Självbetjäningsterminalen står fram-för receptionen – på samma plats som startpunkten för de olika färglinjerna på golvet. Dessa har till syfte att visa patienterna till respektive väntrum och en beskrivning av varje färglinje/väntrum sitter på väggen intill självbetjäningsterminalen.

Patienter som har en bokad tid hos NiF, och använder sig av självbetjäningsterminalen, behöver ett femsiffrigt boknings-ID. Detta finns på den skriftliga kallelsen och under ”Bokade tider” på www.1177.se, om patienten har bokat sitt besök via webbtidboken. Betalning för besöket kan göras i självbetjäningsterminalens kortläsare eller via faktura. Den som känner sig osäker kring självbetjäningsterminalens funktion kan få en hjälpande hand.
– Våra sjukhusvärdar finns ofta i närheten och hjälper till med användningen om patienten önskar. Receptionen är öppen precis som vanligt, så det går självklart att registrera sig och betala för sitt besök även där.
Vill du ha påminnelse och boknings-ID via sms inför ditt bokade besök? Kom ihåg att denna funktion förut-sätter att du har registrerat ett aktivt mobilnummer hos NiF. Det gör du via de formulär som finns i receptionen. Samma formulär gäller även vid byte av telefonnummer.

NICLAS SJÖQVIST

Så här enkelt använder du självbetjäningsterminalen
1. Skriv in ditt personnummer
2. Skriv in ditt femsiffriga 2. boknings-ID
3. Tryck på ”Klar”
4. Vid betalning, följ instruktioner 2. på skärmen

Scroll to top