VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Fortsätter att satsa offensivt

Med Annika Selerud som ny delägare fortsätter BC Redovisning att satsa genom att nyanställa.
– Det känns jättebra att vara tillbaka i Finspång igen, säger Eva Billermark.

Det är en uppsluppen stämning när Fokus Finspång träffar BC Redovisning på deras kontor på Levertorpsvägen. Sedan september har Annika klivit in som delägare.

– Det känns väldigt bra. Det här är verkligen ett företag som jag brinner för att driva framåt och fortsätta att utveckla. Tankarna på att vi behövde bli fler har funnits ett tag. Jessicas kommande föräldraledighet innebar att vi skyndade på den processen. Det känns jättebra att ha Eva på plats, säger Annika.

Alltid gillat siffror
Finspångaren Eva Billermark har alltid gillat och haft lätt för siffror. Efter några år på bank och redovisningsbyråer i både Finspång och Norrköping har nu åter flyttlasset gått till Finspång. Hon tar med sig ett tiotal kunder till sin nya arbetsgivare.

– Jag ser det som en stor fördel att jag redan känner till orten och har många bekanta, både privat och i yrkesrollen.

På sin fritid går hon gärna hundpromenader, helst i omgivningarna kring husvagnen i Arkösund. När tillfälle ges dansar hon bugg och besöker loppisar.

Flexibilitet mot kunden
BC Redovisning erbjuder bokföring, deklaration, lönehantering, bokslut och rådgivning. Merparten av kunderna finns i Finspångs kommun, men före­taget erbjuder också möjligheten för inbokade besök på kontor i Svärtinge och Norrköping. Självklart finns även fortsatt flexibiliteten att möta
kunderna där de finns.

– Just nu jobbar vi mycket med att digitalisera dokumenthanteringen. Det underlättar och gör det ännu säkrare för både kunden och oss själva. Digitaliseringen till trots vill vi gärna poängtera att vi värdesätter det fysiska mötet med våra kunder.

Kundmötet är och kommer alltid vara viktigt för oss, säger Annika.

Scroll to top