VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Frukost på Viberga från och med 20 augusti

Från måndagen den 20 augusti erbjuder Vibergarestaurangen frukost vardagar klockan 08.00 - 10.00.
– Vi har länge funderat på att erbjuda frukost hos oss och nu äntligen gör vi slag i saken. Det känns jätteroligt, säger restaurangchef Annika Zander.

Vibergarestaurangen serverar upp till 250 luncher varje dag. Frukostsatsningen är ett naturligt steg att bredda verksamheten och ta till vara på den kompetens och yta som redan finns. Restaurangens frukost kommer att bestå av en rejäl och förstärkt “hotellfrukost” med köttbullar, falukorv och stekt potatis som inslag.
Vid ett tillfälle under juni testade restaurangen det tänkta frukostupplägget för inbjudna gäster.
– De inbjudna gästerna var överväldigade av det fina utbudet, säger Coop Finspångs VD Anders Svensson.

TAR ETT HÅLLBARHETSANSVAR

Vibergarestaurangens lunchservering har ett nära sam-arbete med butiken Stora Coop, som också kommer att avspeglas i frukostverksamheten.
– Vi på Coop arbetar ständigt med hållbarhet. Därför kommer livsmedel med kort datum fortsatt att användas i restaurangen. Detta är ett mycket bra sätt att minska matsvinnet och för oss att ta vårt hållbarhetsansvar, säger Stora Coops stormarknadschef Stefan Bonnevier.

möjlighet att hyra restaurangen

Annika Zander vill också slå ett slag att man kan hyra restaurangen för konferens och föreningsmöten på eftermiddagar, kvällar och helger.
– Självklart finns då också möjligheten till lättare förtäring och exempelvis beställning av exotisk planka efter kundens önskemål.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top