VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Gemensam stolthet med Tillväxt Finspång

- Det är två saker jag främst vill trycka på just nu. Det ena är att vi vill bli fler medlemmar för att tillsammans skapa stolthet och tillväxt i Finspång. Det andra är att vi erbjuder möjligheten att hyra konferensrum och kontorsplatser hos oss för ökad rörelse och chans till nya affärsmöjligheter, säger Anna Lövheim.

 

Tillväxt Finspångs är en ekonomisk förening med uppdraget att leda arbetet att förverkliga Vision 30/35 – att Finspångs kommun år 2035 är 30 000 invånare.

– Coronapandemin gjorde att vi tyvärr tappade lite fart. Men nu är vi på gång igen. Just nu pågår en fullbokad starta eget-utbildning och i november finns möjlighet att gå en styrelseutbildning under tre fredagar. Vi är också glada att erbjuda det digitala eventet ”Fyra år till med Trump?” med Gustaf Reinfeldt, ledarskribent på Dagens Industri, i samarbete med Östsvenska Handelskammaren. Det äger rum 2 november 15.00 – 16.30. Såklart så gäller rabatterade priser på kurserna för alla våra medlemmar, säger Anna.

Behöver du konferensrum eller kontorsplats?
Vi erbjuder fullutrustade konferensrum upp till 30 pers (coronaanpassat, annars upp till 50 pers) och kontorsplatser för en dag eller längre period.

– Gratis Wi-Fi, kaffe och gemenskap ingår! Upp till 30% rabatt för våra medlemmar.

Önskar du förtäring?
Vi hjälper dig att få kontakt med någon av våra samarbets­partners. Gör som Finspångs kommun och lunchnätverket Relations by Lino – boka nu!

För bokning och mer information:
Ring 0766-33 69 23 eller kontakt@tillvaxtfinspang.se

Filip Ewertsson

Erbjudande:

Bli medlem nu
– vi bjuder på november och december!
Betala först i januari 2021.
Chans att påverka - Rabatter – Föredrag – Branschråd – Nyhetsbrev - Nätverk
Fyll i dina uppgifter på tillvaxtfinspang.se.
Vill du som privatperson eller förening bli medlem?
Hör av dig så berättar vi mer.
Tillsammans skapar vi stolthet och tillväxt!

Scroll to top