VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Hallå Anders Ödman

Fasadexpert på Colorama Finspång som sedan 20 år erbjuder kunderna fasadbesiktningar samt rådgivning och rätt produkter.

Vad innebär ett hembesök?
– Vi kommer hem till kunden för undersökning och enkel dokumentation av statusen. Skicket på fasaden, vilken typ av ytskikt det är och eventuella fel i byggkonstruktionen avgör vilka åtgärder som krävs för att få ett bättre skick.

Vilket är ditt bästa tips?
– Mitt bästa tips är att se över din fasad i god tid och att vara noggrann med att använda rätt färg beroende på ytskiktet. 7 av 10 kunder som hör av sig har jättefina hus med välskötta fasader. I vissa fall kan det räcka med att i första läget måla två sidor och tvätta de andra sidorna.

Vad kostar en fasadbesiktning?
– Just nu erbjuder vi gratis husbesiktning (värde 795 kr) för dig som blir ny medlem i kundklubben Mitt Colorama. Förutom att få 10% rabatt vid ett köptillfälle får man som medlem även tillgång till tips och råd via e-postutskick. Någon produkt du vill rekommendera?

– Jag slår ett slag för Alcro Bestå Briljant. Det är en halvmatt färg med lång livslängd som ger ett sobert intryck som ökar chanserna att hålla mögel och smuts borta från din fasad.

Scroll to top