VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Hallå där Anders Lundin

Anders Lundin som har konsert på Kulturhuset i Finspång fredag 16 november kl. 19.00.

Vad kommer du att bjuda på i Finspång?
– Jag skulle beskriva min konsert lite som ett sommarpratsprogram och som en sittande vismusikal utan koreografi. Jag spelar gitarr och sjunger tillsammans med min kontrabasist. Det är en känslosam, lite rolig, intim och sentimental konsert som uppmuntrar till eftertanke.

Är det du som skrivit text och musik?
– Ja, jag bjuder på eget material. Ena halvan av låtarna är från min förra skiva och andra halvan är nytt material som jag hoppas släppa som skiva under våren.

Vad handlar låtarna om?
– De handlar om mina iakttagelser. Allt från de första dokumenterade stegen från våra förfäder till min egen dotters första steg till dagis. Konserten gör också en del nedslag i sådant som jag gjort och gör i min karriär, som Allsång på Skansen och Allt för Sverige.

Scroll to top