VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Hallå där Linda Schilén

Finns i Finspång-aktuella trädgårdsexperten, känd från TV4 Nyhetsmorgon.

Vad är ditt bästa trädgårdsråd?
– Mitt första råd är att odla egoistiskt. Det jag menar är att odla sådant som du gillar och i lagom mängd. Du behöver inte ha tio meter rädisor, det kanske räcker med en meter i trädgårdslandet. Mitt andra råd är att fokusera på en sak i taget. Trädgården är i ständig förändring och innebär också ett ständigt arbete. Det kan stressa oss. Koncentrera dig därför på ett område i taget och gör det så enkelt för dig som möjligt.

I september släpps din nya bok ”Älskade krukväxter”.
– Ja, det stämmer. Min tredje bok lanseras lagom till bokmässan. Som trädgårdsmästare har jag även ett intresse för växter inomhus. I den här boken kommer jag att lyfta fram att krukväxter är som små personlig-
heter. Boken blir en mix av uppslagsverk, fakta och inspiration. Jag hoppas att den ska ge ökad kunskap och även ökad livslängd till dina krukväxter.

Välkommen till Finns i Finspång 5-6 oktober!
– Tack för det. Det ska bli jättekul. Jag älskar att vara ute i landet och träffa likasinnade. Det är roligt att diskutera, svara på frågor och ge inspiration och mentalt bränsle till den som kört fast.

Scroll to top