VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Hallå Ida Ahnstedt

Ida som är Finspångs Lucia 2018.
– Det har varit jättekul att vara med om det här. Det var så himla fint när vi sjöng i kyrkan och det var så många som verkligen tyckte om det vi gjorde, säger Ida Ahnstedt.

Hon går i nionde klass på Nyhemsskolan. På fritiden gillar hon att sjunga, att vara med kompisar och att spela fotboll. I framtiden vill hon jobba med film och musik. Hennes förebild är mamma och favoritplatserna är hemma, västkusten och Öland.

Vad tänkte du när du förstod att det var du som fått flest röster?
– Jag tänkte att det var kul och att jag blev glad. Jag visste innan att många sagt att de röstat på mig, men jag blev ändå förvånad att det var jag som fick flest röster.

Hur firar du jul?
– Jag firar jul med släkten hemma hos oss. När jag var liten var det roligaste att få julklapparna. Nu är det mer att få vara med släkten, slappna av och vara ledig från skolan. Det är mysigt med jul.

Scroll to top