VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Informationskväll om Tillväxt Finspång

Boka in Vibergarestaurangen torsdag 31 oktober klockan 18.00 i din kalender. Talare från Gränges, Finspångs Tekniska, Finns i Finspång, Företagarna och Finspångs kommun finns på plats.

Johan Malmberg är tillförordnad kommundirektör och ser Tillväxt Finspång som en av hans viktigaste uppgifter att driva framåt:

– Jag tycker att vi är som allra bäst när vi samverkar. Det ger självförtroende och ambassadörskap för Finspång. Vi arbetar hårt för att vår service och myndighetsutövning ska bli bättre gentemot medborgare och näringsliv. Mitt anförande på mötet kommer säkerligen att handla om vår översiktsplan och hur vi fortsätter att förbättra vårt näringslivsklimat, säger Johan
Allas ansvar att lyfta orten Företagarna representeras av egenföretagaren Hans Antonsson, som tycker att det finns en låg självkänsla för Finspång hos många medborgare.

– Det finns ofta en positivare attityd till orten hos inflyttade medborgare. Som återvändare till Finspång efter tio års vistelse utomlands kunde jag konstatera att vi har en helt fantastik kommun att verka i. Vi har alla ett delat ansvar för att lyfta orten. Samarbete mellan näringsliv och kommun på en helt ny och unik nivå, kan ge oss otroliga fördelar att lyckas med detta lyft, säger Hans.
Mässan vill lyfta och stärka Finspång Finns i Finspång arrangeras vartannat år. 9-10 oktober 2020 är det åter dags att ställa till med fest.

– Jag gillar ambitionen och den gemensamma målbilden som finns i Tillväxt Finspång. Hela konceptet med mässan är att, likt Tillväxt Finspång, hela tiden utvecklas för att lyfta och stärka Finspång som varumärke. På agendan just nu är att boka in spännande artister och profiler. På träffen 31 oktober hoppas jag kunna presentera något eller några klara namn, säger Andreas från mässarrangören Total Media & Reklam.
”Fantastiskt att bo och verka i Finspång” Gränges storsatsar i Finspång och investerar i en ombyggnation för 400 miljoner kronor.

– Vi utökar vår kapacitet och förbättrar vårt logistikflöde samt vår arbetsmiljö. Precis som Tillväxt Finspång vill vi också växa och göra Finspång ännu mer attraktivt, säger Jörgen Abrahamsson och får medhåll från kollegan Patrik Sivesson:

– Det är roligt och väldigt slagkraftigt att jobba tillsammans. Jag tycker det är fantastiskt att bo och verka i Finspång.
Nytt forum för tillväxtfrågor Under kvällen kommer också Mikael Andersson från Finspångs Tekniska att tala.

– Det är bra att det finns ett nytt forum för att diskutera tillväxtfrågor. Jag kommer prata om hur vi arbetar i vårt bolag för att förbättra kontakten med företag och medborgare, säger Mikael. Anmälan och mer information om Tillväxt Finspång finns på tillvaxtfinspang.se

Filip Ewertsson

Scroll to top