VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Komplett klinik med lång erfarenhet

SYN Dental är Finspångs kompletta tandläkarklinik. - Vi erbjuder allt från enkla undersökningar till avancerade kirurgiska ingrepp. Det är mycket sällan vi stöter på ett uppdrag som vi inte klarar själva, säger Sadeer Mahdi.

Tillsammans med tandläkaren Samar Al-Tameemi driver han sedan i april den privata kliniken på Östermalmsvägen 38. Han är tacksam över det fina gensvaret från patienterna.

– Så här långt har vi bara fått positiva kommentarer och höga betyg, både om våra totalrenoverade och fräscha lokaler men också om våra behandlingar. Jag vill också säga hur imponerad jag är över hur våra tandsköterskor Frida och Alexandra lär sig och utvecklas, säger Sadeer.

”Bättre med regelbundna kontroller”
Tandläkarparet har tillsammans 40 års erfarenhet i branschen. År av värdefull kunskap som kan ha en lugnande effekt i mötet med barn och vuxna som många gånger känner en viss vånda inför tandläkarbesöket.

– Tyvärr finns det en del patienter som väntar för länge med att söka vård. Det är mycket bättre att boka in sig för regelbundna kontroller än att vänta tills det blir akut, både för den egna hälsan och ekonomins skull. Sadeer menar att det är svårt att säga vilket intervall som är lagom för de regelbundna undersökningarna utan att det beror på varje patients individuella behov.

– Varje fall är specifikt och varje uppdrag är en utmaning i sig. Det roligaste med yrket är att hitta bra lösningar i komplicerade fall som ger ett fint slutresultat.

Endast 690 kronor
SYN Dental erbjuder nya kunder en mycket generös rabatt vid sin första undersökning.

– Priset för undersökningen är endast 690 kronor och då ingår enklare tandstens-borttagning, panoramaröntgen vid indikation samt airflow som tar bort missfärgningar. Ordinariepris är cirka 2 500 kr. Passa på att boka nu, säger Sadeer.

Avdrag för allmänt tandvårdsbidrag gäller inte för detta erbjudande.

Så bokar du din tid på SYN Dental!
Boka din tid på www.syndental.se eller telefon 010-641 09 09
Du kan också skicka en förfrågan via e-postadress bokning@syndental.se
Varmt välkommen!

Scroll to top