VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Den stora vinningen med Cooponline är att du sparar tid

Fler och fler upptäcker Cooponline. Förutom privatpersoner i alla åldrar finns även företag och föreningar i den snabbt växande kundlistan.

Cooponline växer så det knakar i Sverige. I Finspång växer det procentuellt ännu snabbare än rikssnittet.
– Försäljningsmässigt går det jättebra och vi växer snabbare än vad vi hade trott, säger Coop Finspångs VD Anders Svensson.
Till vardags jobbar fem anställda med att plocka Cooponline-varor i butiken och två chaufförer kör ut varorna till kunder i hela Finspångs kommun. Sedan april är Pontus Sörenson näthandelschef.

– Den stora vinningen för kunden med Cooponline är att spara tid och att i lugn och ro beställa sina varor via nätet på www.coop.se. Det är ett nytt sätt att handla som blivit mycket uppskattat av våra kunder. Vi kör även ut varor till kunder i kommunens ytterområden. Hemtjänsten och många förskolor i kommunen sparar mycket tid genom att köpa sina varor genom Cooponline, säger Pontus.

”Hämta-tjänsten är ett bra komplement”

Sedan början av sommaren finns också tjänsten Hämta, som erbjuder Cooponline-kunder möjligheten att hämta sina färdigpackade matkassar på Coop Viberga. Kommun-invånaren eller inpendlaren får då ett SMS när varorna finns redo att hämta. Kunden kan sedan välja när man själv vill hämta sina varor under tidsintervallet klockan 13.00 till 18.00. Hämta-kunderna hänvisas till infarten på Vibergas gavel mot Skäggebyvägen.
– Hämta-tjänsten är ett bra komplement till vår utkörning och har dessutom ett generösare tidsintervall än intervallet för utkörning, säger Pontus.

COOPONLINE

För alla köp via Cooponline krävs en digital varukorg med varor för minst 500 kronor. Utkörningen kostar från 64 kronor per köp. När du handlar för över 2 000 kronor är det fraktfritt. Vid köp senast klockan 23.59 finns varorna redo för utkörning eller hämtning via Hämta-tjänsten redan nästkommande dag om kunden så önskar. Hämta-tjänsten har en plockavgift på 49 kronor per köptillfälle. För äldre kunder, som har svårt för den nya tekniken, är det möjligt för anhöriga att beställa utkörning till den äldre kundens hemadress. Du behöver inte vara medlem i Coop för att använda Cooponline.

Scroll to top