VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Dags igen för Folkbladetpokalen

Efter en ofrivillig coronapaus är FAIK Brottning glada att åter igen arrangera Folkbladetpokalen lördag 23 oktober på Arena Grosvad.

Den årliga tävlingen Folkbladetpokalen lockar inte bara tävlande från Östergötland utan också klubbar från hela Mellansverige. Corona satte stopp för tävlingen 2020, men nu är arrangörsföreningen FAIK Brottning förväntansfulla över att ännu en gång få ställa till med brottarfest på Arena Grosvad.

– Det finns ett stort sug att få tävla igen. Tävlingen är nu fullbokad och stängd. Totalt kommer 138 brottare att göra upp, varav ett 20-tal är från vår klubb. Förutom individuell tävlan så tampas man också om ett klubbpris.

Den klubb som tagit flest poäng får ta med sig den åtråvärda vandringspokalen, säger en av klubbens tränare Rickard Pegado. Förutom en välorganiserad tävling tror Rickard även att hela Arena Grosvads utbud kan locka många besökare för en minnesvärd upplevelse i Finspång.

Ljus framtid
FAIK Brottning lockar omkring 80 barn, juniorer och seniorer varje vecka.

– Just nu upplever vi och många brottarklubbar i Östergötland ett uppsving där många unga vill testa brottning. Det finns all anledning att se ljust på framtiden, säger Rickard.

Folkbladetpokalen lördag 23 oktober på Arena Grosvad. Tävlingsstart 11.00. Fri entré. Varmt välkommen!

Scroll to top