VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Många blir överraskade hur stort det är”

Nu finns Elbutik i större lokaler på Viberga.
– Vår nya butik är ljusare, luftigare och syns tydligt från gallerians huvudingång. Dessutom har vi ett större utbud för våra kunder, säger Emilie Söderhäll.

Elbutik flyttade till Viberga redan 2017. I februari tog butiken över lokalen vägg i vägg i det som tidigare var MH:s Damshop. Efter att ha renoverat och byggt ut lokalerna in mot Coops
förråd är den nya butikslokalen dubbelt så stor jämfört med den tidigare. Här ryms nu även det växande utbudet av vitvaror, som tidigare fanns i en egen närliggande butiksyta mittemot.

– Det känns bra. Både kunderna och vi som jobbar har bättre överblick över butiken. Det är många kunder som överraskas hur stort det är och över våra fina varor, säger Emilie.

Säljer fler vitvaror
Trots den pågående pandemin har Vibergas egen elbutik klarat sig bra. Tack vare satsningen på den ökade butiksytan finns nu ett ännu större utbud av vitvaror.

– Vi ser att intresset för våra vitvaror har ökat. Jag tror att många gillar att handla lokalt. Vi samarbetar med Alex Städservice, som hjälper våra kunder med hemkörning om så önskas. Behöver någon hjälp med installation tar vi hjälp av Nolérs El. Om vi inte har det som våra kunder efterfrågar brukar det gå att beställa hem. Går inte det brukar jag påminna kunderna om andra lokala aktörer som säkert kan hjälpa dem, säger Emilie.

Smart belysning
Det stora sortimentet av belysning med alla tänkbara tillbehör är ett givet inslag i butiken. Från klassiska tak- och fönsterlampor, till dekorationsbelysning och discolampor för den yngre köpkretsen.

Den ökade andelen av hemmajobbande finspångsbor har också inneburit en ökad efterfrågan av skrivbordslampor. Emilie ser också att allt fler upptäcker smart belysning som styrs med mobiltelefonen.

– Vi har många kampanjer på gång med produkter från Philips Hue som jag verkligen kan rekommendera. Belysning är något man inte alltid tänker på. Rätt belysning kan göra stor skillnad, säger Emilie.

Nya märken i butiken
Hon hoppas och tror att butikens utbud av köksmaskiner kommer att fortsätta att öka. Ett nytt märke för Elbutik är Severin med produkter som våffeljärn, brödrostar, äggkokare
och citruspress.

– Inom kort hoppas jag att också att vi kan börja sälja Kitchen Aids fina köksmaskiner hos oss.

Text Filip Ewertsson

Scroll to top