VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Medley är som ett andra hem”

Matilda Forsberg och Felicia Wikman är nya ansvariga för träning, hälsa och gym på Medley.

Matilda har varit en del av Medleys personal i över tio år, främst som badvärd och instruktör på simkurser för stora och små. En kombination av utvecklad klorallergi och en önskan att hitta nya utmaningar gjorde att frågan om att bli ny ansvarig för träning och hälsa kom helt rätt i tiden.

– Jag brinner för det här arbetet. Det känns jättepositivt och roligt att samarbeta tillsammans med Felicia på gymavdelningen, säger Matilda.
Den tidigare elitfotbollsspelaren Felicia har arbetat som instruktör på Medley i 1,5 år. Nu är hon glad och att få möjlig­heten att på heltid arbeta med det stora intresset träning.

– Jag finns på plats på gymmet, jag hjälper gamla och nya kunder igång och ger dem introduktioner och träningsprogram på våra maskiner och redskap, säger Felicia.
Matilda och Felicia är överens om att Arena Grosvad är en familjär mötesplats med något för alla ­ från utomhusträning och babysim till träningsplats för gymnasieelever och given social gemenskap för seniorer.

– Medley är som ett andra hem för invånarna här i Finspång. Men många av våra badbesökare är tillresta utanför kommunens gränser, säger Matilda.

KLUBB JOY FÖR SENIORER

Från och med vecka 10 startar Medley ett nytt koncept. Varje fredag mellan klockan 10.00 och 12.00 bjuds seniorer 60+ in till Klubb Joy, som ger halva priset för badentrén. Gratis kaffe ingår. Varannan vecka erbjuds även någon form av vattenaktivitet. Vid intresse av mer träning erbjuds även seniorerna rabatterat pris på Medleys 10 ­kort.

– Tillsammans med seniorambassadören Maj­Britt Svensson utlovar vi förbättrad rörlighet och trevlig social gemenskap. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp, säger Felicia.

 

BIDRAG TILL BARNCANCERFONDEN MED SPIN OF HOPE

Spin of Hope är Nordens största spinningevent. Intäkterna går oavkortat till Barncancerfonden. Lördag 21 mars kommer spinning­cyklarna på Medley i Finspång att gå varma i tolv timmar utan avbrott mellan klockan 7.00 och 19.00. Eventet är ett samarbete med Finspångs Cykelamatörer.
– Du väljer själv hur många som ska ingå i laget. Det går också att anta utmaningen och cykla tolv timmar själv. Kostnaden för varje lag är 1 500 kronor och 150 kronor för singelcyklister. Vi hoppas att vi kan hålla igång tio cyklar och på så vis samla in 15 000 kronor till Barncancerfonden, säger Matilda.

Scroll to top