VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

MH:s Damshop fyller 50 år!

Den pigga 50-åringen drivs av Birgitta Kindahl, som för egen del jobbat i butiken i imponerande 45 år

– Vi är en liten butik med ett klassiskt utbud som inte bara går hem hos kunder i kommunen utan också hos våra återkommande kunder från Linköping, Örebro och Norrköping. MH:s Damshop riktar sig främst till kvinnor från 35 år och uppåt. Förutom damkläder, underkläder och badkläder finns även ett sortiment av garner och sytillbehör.

I en tid då många butiker har svårt att överleva tror Birgitta att deras framgångsrecept är den personliga servicen och att målgruppen inte främst köper sina kläder på nätet.

 

Kunder från när och fjärran

– Jag trivs fortfarande. Det roligaste är kontakten med våra kunder. Nu blir jag känslosam, säger Birgitta och torkar tårarna inför vår fotografering. 13 oktober 1969 slog MH:s Damshops grundare Monica Holmqvist upp dörrarna för en nyfiken allmänhet i Skärblacka. Sedan sex år tillbaka finns butiken på Viberga. 50-årsfirandet påbörjades redan i måndags med en modevisning. Under vecka 42 fortsätter kalaset med att kunder bjuds på kaffe och äppelkaka. Självklart bjuds det också på ett och annat fint erbjudande från det höstfina utbudet.

– 70-talet är tillbaka. Till viss del är det nästan lite flowerpower. Det är mycket gult, orange och brunt bland våra nya plagg

 

Filip Ewertsson

Scroll to top