VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Mycket på gång på nya Östermalmshallen

Klassiska Östermalmshallen slog åter upp portarna i april och är den senaste medlemmen i Coop Finspångs gröna familj.

– Det har gått riktigt bra sedan vi öppnade och jag är så glad att vara en del av Coop, säger butikschef Marcela Pettersson.

Under våren köpte Coop upp Nettos butiker i Sverige. Nettos butik på Östermalm ställdes om, fräschades upp, tredubblade sortimentet och är nu Coops lågprisbutik i Finspång. Personalstyrkan, med Marcela Pettersson i spetsen, bytte gult mot gröna arbetskläder.

– Vi har ett mycket bredare sortiment och även en större frihet att påverka innehållet i vår butik, både efter vad vi själva ser men också att lyssna in våra kunders önskemål. Vi uppmanar våra gamla och nya kunder att våga säga till om det är något man saknar. Vi har blivit mycket väl mottagna av Coop Finspång, säger Marcela.

– Vi är inte så toppstyrda som en del andra livsmedels­kedjor kan vara. Det gör att personalen hos oss får ta mer personligt ansvar, vilket gör arbetet både roligare och mer utvecklande, säger Anders Svensson, som för dagen är på besök och hjälper till att packa upp varor tillsammans med sina nya kollegor.

Fler nyheter på gång

Marcela och kollegorna är laddade för att fortsätta att utveckla butiken, inte minst när det gäller så kallade nonfood-produkter. Exempelvis förs diskussioner med en lokal elektronikaktör för att sälja ett enklare utbud av småelektronik. Under hösten kommer butiken att utöka sin service ytterligare och erbjuda hämtning av beställda varor från Coop Online. På Östermalmshallen kan du även hämta dina paket från DHL och Bring samt köpa frimärken och kuvert.

Brödfestival med vassa priser

Coop Finspångs eget bageri gör att föreningens butiker kan erbjuda färskt bröd. Det är något som både Marcela och VD Anders Svensson är mycket glad och stolta över.

– Under vår brödfestival vecka 39 erbjuder vi riktigt vassa priser i Coop Finspångs alla butiker, säger Marcela. Coop Östermalmshallen finns på Stora Allén 26 B och har öppet måndag till fredag klockan 8.00 till 20.00 samt lördag och söndag klockan 9.00 till 19.00.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top