VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Närheten är en stor fördel”

Zetterblom Bil erbjuder, i samarbete med Sonstorps Bil
& Skadecenter, service och bilar från Citroën, Mazda, Mitsubishi samt begagnade bilar för privatpersoner och företag. Anna, Bengt, Larseric och Pontus är några av säljaren Alf Nöragers nöjda företagskunder.

Anna Rosenqvist, En Annan Trafikskola:

– Vi ville gärna köpa bil lokalt i Finspång. Därför har vi sex stycken Mazda CX3 från Zetterblom Bil i vår verksamhet. Det är en lättmanövrerad och smidig övningsbil, som är skön att sitta i och som håller en vettig prisklass. Närheten till verkstaden på Skäggebyvägen för snabb service är ett stort plus för oss. Vi har haft ett långt samarbete med Alf Nörager. Jag upplever honom som uppriktig, ärlig och en person som håller vad han lovar.

Bengt Sundén, Byggcontroll och BC Redovisning:

– Vi har handlat bilar av Alf Nörager under många år. Vi har fastnat för Mazda. Just nu har vi två CX3 och en CX5. De är välutrustade, har hög komfort och säkerhet och är dessutom billiga i drift. Alf är flexibel på alla sätt, snabb att förstå och lösa våra behov. Det är skönt att ha nära till lokal service här i Finspång. Zetterblom Bil är ett stabilt företag som håller hög kvalité och är lätta att ha att göra med.

Pontus Andersson, Byggnads AB Andersson & Baggman och Comfort Finspång:
– Totalt har vi tjugo bilar som vi leasar från Zetterblom Bil. Under tre års tid har vi kört Citroën Berlingo och Citroën Jumpy. Det har varit väldigt bekymmersfritt.
Vi har bara lämnat in dem för service en gång per år. Vi vill gärna gynna det lokala och ser närheten till Zetterblom Bil med tillhörande servicemöjligheter som den största fördelen. Samarbetet med Alf Nörager har fungerat bra. Han ser våra behov och ger oss det vi behöver.

Larseric Ramlöv, Familjehemscenter:

– Idag har vi både Mitsubishi och Mazda från Zetterblom Bil och fler lär det bli.
Vi både köper och servar våra bilar där. Största fördelen med samarbetet är att de håller en väldigt hög servicenivå med lokal service och verkstad med bra kompetens. Närheten till Zetterblom Bil är en stor fördel. Det är skönt att slippa åka till Norrköping. Vi har lång relation med Alf Nörager och får alltid ett bra bemötande och service på alla sätt.

Filip Ewertsson

Scroll to top