VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Nu är vi rustade för större uppdrag i Finspång”

Zeina Bol har sålt Alex Städservice till SSG Facility Services, men lämnade inte företaget utan tillsattes istället som ny VD.

– Nu har vi höjt kompetensen och har det vi behöver för att kunna växa ännu mer i Finspång, säger hon.

När Zeina kände att hon inte orkade driva företaget själv längre fick hon kontakt med Henrik Isaksson på SSG. Det ena ledde till andra och i februari blev Alex Städservice på Viberga en del av koncernen.

– Våra kunder i Finspång är nöjda med oss. Jag var mån om att sälja till rätt bolag. Jag fick tidigt en skön magkänsla för SSG som ett seriöst företag som är omhändertagande mot både kunder och den egna personalen. Dessutom gillade jag konceptet och miljötänket att städa med ultrarent vatten, säger Zeina Bol.

”Rätt drivkraft för att vara VD”
Från början var tanken att Zeina bara skulle vara kvar i en övergångsperiod, men delägarna Patrik Lundin och Henrik Isaksson såg snart hennes potential och ville annat.

– Vi märkte att hon var vass och ville inte släppa henne. Hon har rätt drivkraft som krävs för att vara VD och delägare, säger Henrik.

Övergången till SSG Facility Services gör att enheten i Finspång nu är rustade för större uppdrag i Finspång, både mot företagskunder men även för att utöka den redan stora kundstocken av privatkunder.

Hållbar städning utan kemikalier
SSG startade 2016 i Motala och har idag 80 anställda över hela Östergötland samt i Eskilstuna, Strängnäs och Stockholm. Företaget erbjuder en bredd av olika städtjänster för företag och privatkunder samt golvslipning och klotter-sanering. Konceptet med ultrarent vatten erbjuder även hållbar städning helt utan kemikalier.

– Vi har en lång erfarenhet av städbranschen och har tyvärr stött på många oseriösa aktörer där man slarvar både med miljötänket och personalpolitiken. För oss är människan och miljön i fokus. Vår personal ska känna sig trygga och vi kan tillgodose kundernas ökade miljökrav med ett seriöst hållbarhetstänk i vår verksamhet, säger Patrik Lundin.

Partner i Arena Öst
Som en del av SSG:s satsning i Finspång har man valt att gå in som premiumpartner för den nya padelhallen Arena Öst som öppnar i juli.

– Vi vill synas och finnas där mycket folk är i rörelse.

Partnerskapet i Arena Öst ger oss både exponering och en chans att lära känna människor genom både padelspel och nätverksträffar, säger Henrik.

– Satsningen är en stor händelse i Finspång som vi självklart vill vara en del av, säger Zeina.

Scroll to top