VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Nu blir Royal en komplett butik”

Carina Carinci, Kristina ”Kribbi” Andersson och Fredrik Brungs är trion som driver nya Royal.

Royal Herr på Viberga blir Royal när butiken får ny damavdelning. Den utökade och ombyggda klädbutiken har premiär torsdag 28 mars.

Sedan starten 2002 har tankarna om att även satsa på en damavdelning kommit och gått. En tanke som växte sig starkare när ägaren Fredrik Brungs anställde Carina Carinci hösten 2015.
– Vår inställning är att vara en bred butik för alla män och nu kvinnor, alla tillfällen och alla plånböcker. Vi är självsäkra, men också lyhörda och anpassningsbara för våra nya kvinnliga kunders önskemål om vårt utbud, säger Fredrik.
Carina är mycket glad och förväntansfull över att bli ansvarig för den nya damavdelningen:
– Det här ska bli så spännande. Det känns som att få gå runt i en drömvärld när jag reser iväg för att göra inköp till den nya butiken.

”Kribbi” är ny på Royal

Nysatsande Royal väljer också att anställa Kristina ”Kribbi” Andersson. Redan som liten fick hon uppleva butiksmiljö på nära håll, då hennes mamma ägde och drev Skocentrum i Finspång under många år. För egen del har hon en gedigen bakgrund med erfarenhet från att jobba på klädbutikerna Vila och Brothers i Norrköping samt i Finspång på tidigare barnklädesbutiken Name It, Mingla Woman och på ICA.
– Det känns jättekul att få vara med från början på den här satsningen. Jag upplever att det är lättare att hjälpa kunden här och att det blir mer personligt än i en större stad som Norrköping. Här är vi duktiga på att lära känna kunden och veta vad de gillar, säger Kribbi.

Fredrik tror att det är en stor fördel för kunderna att alla som jobbar i butiken är förankrade i Finspång.
– Carina har verkligen lyft butiken sedan hon började.
Nu känns det jättekul att även Kribbi, som redan är ett välkänt ansikte i Finspång, väljer att börja jobba hos oss. Jag tror att vi kommer att komplettera varandra på ett bra sätt. Nu känns det som Royal blir en komplett butik, säger Fredrik.

Större butik med två ingångar

Nu väntar en intensiv period med inköp, ombyggnation och ny inredning i butiken. Väggar ska flyttas och butiken får två ingångar för bättre flöde. Royal byggs ut från dagens 330 till 500 kvadratmeter. Sedan nyheten slog ned har personalen enbart hört positiva kommentarer.
– Mina vänner tjatar hela tiden på mig och undrar när vi öppnar. Det märks att det finns ett sug efter ännu en butik för kvinnor. Vi kvinnor vill gärna ha fler butiker att titta i.
Jag tror absolut att det här blir ett bra tillskott till de butiker som redan finns på orten, säger Carina.

Filip Ewertsson

Scroll to top