VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Nu finns Skandiamäklarna i Finspång

– Det känns bra och positivt med satsningen här. Det finns en ökadefterfrågan och många ser Finspång som en möjlig ort att bosätta sig i, även om man inte arbetar här, säger kontorschef Evelina Ågren.

Fokus Finspång träffar Skandiamäklarna på deras Öppet hus i de nyrenoverade lokalerna i Centrumhuset.

”Inte begränsa sig”

Evelina rekommenderar kunder som söker boende att gå på många visningar, även där man kanske inte tror att man vill bo.
– Det handlar om att inte begränsa sig utan att känna in och se möjligheterna. När det gäller att sälja en bostad vill jag rekommendera att gå till en mäklare som håller en hög kvalité och satsar på marknadsföring, både digitalt och i tryckt media. Det är där vi kommer in i bilden, säger Evelina med ett leende.

Hon berättar att de ofta får beröm för fina bilder och smakfullt upplägg på sina prospekt. Inför en försäljning trycker hon på vikten att fixa de där smådetaljerna som ger ett gott första intryck. Som att sätta dit de sista listerna och måla den där väggen.

– Vår insats hjälper säljare att få rätt slutpris och ger också en juridisk och känslomässig trygghet, både för säljare och köpare,
i vad som kan vara den största affären man gör i livet, säger Evelina.

Lyhörd att hjälpa

Emma Ivinger växte upp i Viggestorp och på Pirvägen i Finspång. Efter 15 år som civilekonom sadlade hon om till mäklare och är nu stationerad på Skandiamäklarnas kontor på Bergslagsvägen 8.

– Det roligaste med jobbet är mötet med kunderna och att vara lyhörd för att hjälpa dem att hitta sitt dröm-boende. Jag ser en positiv trend i Finspång och hoppas att fler tomter släpps för att göra det möjligt för kommunen att växa, säger Emma.

Filip Ewertsson

Scroll to top