VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Nu öppnar Byggmax i Finspång

Nu är det äntligen dags. Fredag 28 maj öppnar Byggmax i Finspång.
- Jag ser verkligen fram emot det här. Jag får många frågor och folk i bygden verkar vara nyfikna på vår nya bygghandel, säger platschef Suzanne Hoffrén.

Byggmax nybyggda lokaler finns på Norralundsvägen vid Finspångs östra infart. När Fokus Finspång träffar Suzanne Hoffrén står bland annat montering av kontorsmöbler för personalutrymmen och att plocka upp varor på dagens program. Det är en hel del att fixa med inför öppningen.

– Jag gillar och vill ha utmaningar varje dag. Konkurrens är bra och jag tror att Byggmax kommer att komplettera det övriga utbudet i Finspång, säger Suzanne, som tillsammans med fem nya kollegor kommer möta kunderna i bygghandeln.

– De sista intervjuerna pågår. Som det ser ut just nu kommer alla i personalstyrkan att vara finspångsbor. För mig är det viktigt med jämställdhet, därför kommer vi att vara tre män och tre kvinnor.

”Enkelt, snabbt och billigt”
Byggmax affärsidé beskrivs som busenkel med byggvaror av riktigt bra kvalitet till ett riktigt bra pris. I utbudet finns allt för hemmafixaren och proffset. Under bygghandelns tak ryms varor för hus, bygg och utemiljö samt verktyg, färg, tapeter, golv, fönster, dörrar, VVS och el.

– Det ska vara enkelt, snabbt och billigt att handla hos oss. Vår tydliga skyltning och vårt kundbemötande kommer att göra det enkelt för våra kunder, säger Suzanne.

Känt ansikte med rutin
Finspångaren Suzanne Hoffrén må vara ny som platschef men är knappast orutinerad i branschen eller i rollen som butiksbiträde. Redan i tonåren i slutet av 1980-talet började hon arbeta på Vibergas avdelning för bland annat parfym och porslin. På sitt CV finns också anställning på Elbutiken på Viberga och butikschef samt nyöppningsledare för Netto. Hon kommer närmast från Jem & Fix i Finspång där hon var butikschef.

– Jag har alltid gillat att snickra och fixa med mitt hem. Förra året byggde jag och min sambo en altan och nästa projekt är att måla om i ett rum. Men först ska jag kämpa på så allt blir klart inför vår öppning. Jag och min personal hälsar alla varmt välkomna till vår fina butik den 28 maj, säger Susanne.

På öppningsdagen fredag
28 maj är öppettiderna
10.00 – 18.00
Byggmax i Finspång har
öppet alla dagar i veckan
mån - fre 7.00 - 18.00
lör 9.00 - 14.00
sön 10.00 -14.00

Butiken: 076-119 02 08
Platschef: 076-119 02 04
Norralundsvägen 5 A
MER OM BUTIKEN
HITTAR DU PÅ
www.byggmax.se/finspang

 

Scroll to top