VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Nu öppnar CentrumKaféet!

Tisdag 19 oktober slår portarna upp för Centrumkyrkans nya café på Bergslagsvägen 27.

Ända sedan Centrumkyrkan totalrenoverades och byggdes ut för två år sedan har ryktet om en satsning på ett nytt café varit levande och ständigt återkommande.
Med ett blygsamt caféutbud i centrum och med ett guldläge i direkt anslutning till nya Vårdcentrum och grannen Kulturhuset fanns ingen större tvekan att våga satsa. Pandemin innebar att projektet fördröjdes, men nu är det alltså dags. – Det här kommer att bli så himla bra! Vi längtar efter ett café fullt av liv och glädje och som får vara en mötesplats för människor, säger Anne Gistedt, nyanställd caféansvarig för CentrumKaféet.

”En plats för alla”
Hon kommer närmast från en anställning som caféansvarig på Mariagården och har tidigare arbetat som kock i 12 år.

– Vårt café ska vara en plats för alla åldrar och vi hoppas och tror också att både besökare och personal på Vård-centrum naturligt ska hitta in till oss. Jag har massor av idéer och tankar om vårt utbud. Vi kommer att erbjuda mackor, lättare luncher och fikabröd som mestadels är hembakat. Barbros bullar är fantastiska, säger Anne, som också kan utlova fina öppningserbjudanden (se annons på sidan 14).

Eftertanke och events
I CentrumKaféets öppna och ljusa lokaler finns också ett ombonat lekrum som är perfekt för snabbfikande och leksugna barn. Dessutom finns närliggande ”Kapellet” som ger möjlighet till enskild eftertanke, bön eller bokad tid för samtal med pastor med tystnadsplikt.

– Vi har också tankar att bjuda in till särskilda events med intressanta konserter och föreläsningar på kvällstid eller helger, gärna med lokala begåvningar. Det känns bra att få vara med och bidra till kulturlivet i Finspång, säger pastor Julia Forsberg.

Vi erbjuder fikabröd, frukost- och lunchsmörgåsar och lättare luncher

Varmt välkommen!
Öppettider: tisdag – fredag 9.00 – 16.00 Bergslagsvägen 27

Scroll to top