VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Ny köksdesigner på Colorama Ödmans

– Jag brinner verkligen för helheten med ett kök. Det ska vara smakfullt och snyggt, men det är också jätteviktigt att det är praktiskt, säger Colorama Ödmans nyanställda köksdesigner Lotta Larson.

Under förra året utförde Colorama Ödmans många kök i Finspång. Trenden att byta kök ser ut att hålla i sig och butiken ser därför behovet av förstärkning. Ägarna bröderna Ödman har tidigare varit i kontakt med Lotta Larson och även fått henne rekommenderad av återförsäljare. Sedan ett par veckor är hon nu en del av personalstyrkan i butiken på Norrköpingsvägen 36.

– Det känns bra och mysigt att vara på plats. Det är en familjär känsla här. Jag gillar att jobba i team och gillar också satsningen och utmaningen att utveckla köks avdelningen, säger Lotta Larson.

Rutinerad köksdesigner

Hon må vara ny i Finspång, men hon är knappast ny i köksbranschen. Med drygt 16 år i branschen är hon en rutinerad köksdesigner, med flera internationella segrar i tävlingar att rita kök. Hon beskriver sig själv som färgsäker och en ”ybernörd” kring allt som har med köket att göra.

– Jag ritar kök för de individuella behoven och önske­målen hos kunden. Det finns så mycket man kan fördjupa sig i, bara valet av rätt bänkskivor är en hel vetenskap i sig.

Erbjuder helheten

Hon tycker att ett vanligt misstag som många gör är att man inte ser skillnad på kök och kök. Hon förklarar med eftertryck vikten av att välja ett något dyrare kök för stabilare stommar, smartare lådsystem och framför allt för en längre hållbarhet och livslängd på köket.

– Hos oss här på Ödmans har vi styrkan och kunskapen att erbjuda hela lösningen. Allt från att göra snygga och praktiska lösningar till att garantera god kvalité på både produkter och på de hantverkare som vi rekommenderar. Det är så himla roligt att få finnas med från början och sedan höra hur nöjda kunderna blev, säger Lotta.

– Vi hoppas och tror att fler fortsatt vill göra om sitt kök och tack vare att vi nu har Lotta på plats har vi möjlighet att ta emot fler intresserade kunder. Under våren kommer vi att ha olika kökserbjudanden. Håll utkik på sociala medier, säger Anders Ödman.

Scroll to top