VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Nya Finspångs Vårdcentrum – en rörelse som skapar rörelse

Nu är alla våningar på plats för Finspångs nya vårdcentrum, som ska stå klart för inflytt hösten 2020.
– Bygget följer tidsplanen. Till jul beräknas taket vara tätt, säger Lise-Lotte Bergström, projektledare för verksamheten på NiF.

Hon berättar att det på NiF råder en stor förväntan på Finspångs Vårdcentrum, som byggs vid Bergslagsvägen mittemot Lidl.
– Vi är många som längtar efter nya och fräscha lokaler. Det blir även en nystart för hela verksamheten med ett nytt och förbättrat arbetssätt för bästa patientnytta.
I nuläget pågår ett mycket intensivt planeringsarbete på NiF för att förbättra flöden och samarbeten i det kommande huset. Som exempelvis en fysisk närhet för bättre samverkan mellan Mödra- och Barnavårdcentralen.

– Våra medarbetare får vara med i processen att tänka nytt och utanför boxen för hur vår verksamhet kan bli ännu bättre. De avdelningar som har beröringspunkter med varandra kommer att placeras närmare varandra för bättre samarbete och samverkan, säger Lise-Lotte Bergström.
Hon hoppas och tror att det nya och centralt belägna vårdcentrummet kommer att öka rörelsen kring centrum och på så vis gynna den lokala handeln.
– Vi tror att Finspångs nya vårdcentrum kommer att göra vår verksamhet ännu bättre, inte minst för våra patienter. Vi tror också att det kommer att skapa en rörelse av människor som kan vara positiv för hela Finspångs centrum, säger Lise-Lotte Bergström på NiF.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top