VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Nya platschefen Johanna Landén på Rejmes i Finspång bjuder åter in till den populära Rejmeslunchen

Finspångs nya platschef Johanna Landén framför Volvos nya och prisbelönta modell XC40.

Nu bjuder åter Rejmes i Finspång in till de populära Rejmesluncherna.
– Vår anläggning ligger perfekt placerad och erbjuder en unik helhetslösning med bilförsäljning, serviceverkstad, bilvård, tankstation och biltvätt.
Vi vill vara en central punkt för nätverkande mellan företagare, säger nya platschefen Johanna Landén.

Hon har varit platschef i Finspång sedan januari. Men hon är knappast ett oprövat kort inom koncernen. Hon har funnits på plats som säljare i Finspång i ett år och före det som säljare på Rejmes i Norrköping i sju år.
– Tjänsten som platschef är en spännande och helt rätt utmaning för mig. Jag har alltid varit väldigt driven, tagit stort ansvar och gillar när det är fullt upp. Därför tror jag att den här rollen passar mig utmärkt, säger Johanna Landén, som tillsammans med Albin Sanderup driver försäljning på Rejmes i Finspång.

”RONJA ÄR MIN HÖGRA HAND”

Sedan september arbetar Ronja Thiderman som ny marknadssamordnare för Rejmes i Norrköping och Linköping, som inkluderar bland annat Finspång.
– Efter Norrköping är Finspång den största anläggningen inom Tage Rejmes i Norrköping Bil AB. Det känns spännande att få jobba på hemmaplan. Dessutom inspirerande att jobba med Johanna, med som är en otroligt duktig säljare som utmanar och utvecklar mig i det dagliga arbetet, säger Finspångsbon Ronja Thiderman.
– Hon är min högra hand och hjälper mig med allt man kan tänka sig inom marknadsföring och exponering. Jag är jätteglad för vårt fina samarbete, säger Johanna Landén.

DAGS FÖR REJMESLUNCHER IGEN

För ett år sedan totalrenoverades bilhallen i Finspång. Dels för att det fanns ett behov av ett ansiktslyft, men också för att följa Volvos globala koncept så att bilhallen speglar generalagenternas välkända varumärken.
Som ett nästa steg i bolagets offensiva satsning på Finspång bjuder nu Johanna Landén och hennes medarbetare åter in till de populära Rejmesluncherna, som legat på is en tid.
– Tanken med luncherna är att åter få igång nätverkandet i Finspång. Förutom att bjuda på en god lunch från lokala Stjärnborgs Kök, kommer vi också att dela med oss av matnyttig kunskap. Vi kommer också att bjuda på underhållning och tävlingar med priser från lokala aktörer, säger Johanna Landén.

STORT INTRESSE VID PREMIÄREN

Målsättningen är att, likt Rejmes i Norrköping, bjuda in företagare, entreprenörer och beslutsfattare till fyra Rejmes-luncher om året. Alltid med en halvtimmes mingel och tid för nätverkande innan den timslånga lunchen med program.
– Min känsla är att många företagare i Finspång är måna om det lokala. Därför känns det extra bra att få ge plats för mer nätverkande i Finspång, säger Ronja Thiderman.
Nypremiären i Finspång ägde rum torsdagen den 3 maj. På plats fanns Fredrik Isaksson från Volvo för att informera och räta ut frågetecken i den omtalade dieseldebatten. För den lättsamma underhållningen stod artisten Eleonor Léone, även känd som ”Finspångsbruden”, med ett musikquiz.
– Vi hade varit nöjda med ett 30-tal anmälda första gången, men totalt var vi 70 personer. Det är en väldigt bra siffra för en ort i Finspångs storlek. Det är också ett tecken på att våra luncher har varit saknade, säger Ronja Thiderman.

MER ÄN BARA VOLVO

Hetast i bilhallen just nu är Volvos helt nya och prisbelönta modell XC40 och den uppgraderade modellen XC60, som nyligen utnämndes till ”Världens bästa bil”. Förutom varumärket Volvo säljer även Rejmes i Finspång Renault och Dacia.
– Kom och se Renaults första pickup Alaskan samt den uppgraderade Dacia Duster, säger Johanna Landén.
– Varmt välkommen in till Rejmes i Finspång för att provköra, få rådgivning och få mer information kring våra luncher, avslutar Ronja Thiderman.

FILIP EWERTSSON

Torsdagen 3 maj var det nypremiär för den populära Rejmeslunchen i bilhallen på Norrköpingsvägen 28 i Finspång.

NÅGRA RÖSTER FRÅN REJMESLUNCHEN 3 MAJ:

David Johansson, Finspångs Brunnsborrning:
– Jättetrevligt initiativ att bjuda in näringslivet och presentera sin personal. Vi fick även matnyttig information från en representant från Volvo gällande dieseldebatten.

Jan Lundgren, Siemens:
– Tacksam att jag blev inbjuden. Jag har precis plockat ut min sjätte företagsbil, en Volvo XC60 T8 som jag är supernöjd med.

Scroll to top