VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Nya Royal firar 1 år

För ett år sedan öppnade Royal sin nya butik. Det firas med jubileumsdagar 2 till 5 april.

Royal är sedan många år en väl förankrad klädbutik i Finspång. I april förra året tog man steget och utökade butikens utbud till att även rymma kläder och accessoarer för henne.

– Det har varit ett jättebra år och jag är fantastiskt nöjd. Jag har lärt mig så himla mycket under resans gång i mötet med våra kunder, säger Carina Carinci, som driver Royal tillsammans med kollegorna Fredrik Brungs och Kristina ”Kribbi” Andersson.

”Du vet ju vad jag gillar”

'Butiken har nu en bredd för både honom och henne. Från snygga vardagsplagg och jeansmode till att vara redo för fest och bröllop.

– Det roligaste är när man får känna av och hjälpa kunden att hitta rätt och när de sedan kommer tillbaka och säger ”du vet ju vad jag gillar”. Det är ett socialt jobb och här på Viberga är det alltid mycket folk i rörelse, säger ”Kribbi”. Fredrik Brungs gillar utvecklingen att nu även vara en butik för kvinnor.

– Det är alltid kul att utvecklas, bli större och ta steg framåt. Det är också roligt att ha kollegor och se

verksamheten med fler ögon och ur olika infallsvinklar. Det går bra för oss och inom kort kommer vi behöva stärka upp personalstyrkan, säger Fredrik.

Många vårnyheter

Förutom klädutbudet har många kunder också under året upptäckt butikens utbud av smycken och accessoarer. För att ge ytterligare bredd är ett nytt prisbilligare märke på väg in i butiken, som är full av många vårnyheter.

– Det är mycket grönt och marint som gäller, även en del pastellfärger och så prickigt och blommigt, säger Carina.

Tårta och kaffe i butiken

Torsdag 2 april inleds butikens jubileumsdagar med tårta, kaffe och fina erbjudanden för kunderna. Den planerade VIP-kvällen med modevisning, make up och hårstyling av På Håret, plocktallrik med bubbel, lotterier, överraskningar och besök av leverantörer skjuts fram på grund av rådande omständigheter med Coronaviruset. Håll utkik i butiken och på Royals sociala medier för nytt datum för VIP-kvällen.

Scroll to top