VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Nya Stigs Cykel växlar upp med cykelkedja

Cykelaffären på Bergslagsvägen är nu en del av kedjan XL Cykel.

– Satsningen gör att vi kan erbjuda våra kunder ännu fler varumärken och upp till 500 cykel­modeller, säger Ola Lundqvist.

Sedan våren 2020 driver Ola Lundqvist Nya Stigs Cykel. Han arbetade tidigare för finspångsprofilen Stig Gustavsson i dennes självbetitlade cykelaffär på samma plats. I företaget arbetar även kollegan och cykelreparatören Pelle ”Boa” Karlsson.

Större utbud
För att kunna erbjuda kunderna ett större utbud med både fler varumärken och cykelmodeller var det inte ett svårt beslut att gå med i kedjan XL Cykel.

– Förutom våra tidigare märken som Crescent och Monark kan vi nu också erbjuda populära Scott och Trek samt även Ecoride, Bergamont, Sandnäs och prisvärda el- och MTB-cyklar från Tabou. Vi kommer bara att få plats med ett urval i butiken, men alla cyklar finns att se på xlcykel.se, säger Ola.

Beställa från soffan
På xlcykel.se kan man till och med, direkt från soffan, beställa sin cykel och sedan välja Nya Stigs Cykel som sitt utläm­ningsställe där cykeln monteras innan hämtning. På hemsidan kan man också beställa reservdelar och tillbehör.

– Detta är ett smart sätt för oss att möta den ökade näthandeln. Om den önskade cykeln finns i lager så har vi cykeln hos oss inom 2-3 arbetsdagar. Vi kan också garantera och erbjuda kontinuerlig service av alla märken från XL Cykel, säger Ola. Till våren kommer också möjligheten att se hela utbudet och beställa från xlcykel.se direkt via en pekskärm i butiken.

Populärt med el- och lådcykel
Ola och “Boa” är tacksamma att kunderna fortsätter att handla lokalt och ser en fortsatt ökad trend för försäljningen av elcyklar, mtb och lådcyklar.

– Vi hoppas kunna anställa någon mer under högsäsong, säger Ola.

Nya Stigs Cykel hjärta XL Cykel = sant!

På xlcykel.se finns ett stort utbud av 
välkända varumärken och 500 cykelmodeller. 
Här kan du enkelt och smidigt beställa din cykel direkt och sedan hämta ut den hos Nya Stigs Cykel. 
Om du vill kan du betala med avbetalning upp 
till 48 månader via Resurs Bank.
Scroll to top