VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Nyrenoverade Edqvists Blommor skapar vårkänslor för ditt hus och din trädgård

Emma Wilhelmsson och Anki Björklund.

Edqvists Blommor på Viberga har fått en ansiktslyftning. Butiken är ommålad och nyrenoverad enligt Interfloras nya riktlinjer för en konceptbutik.

– Butiken känns rymligare nu och det har blivit en nytändning för oss och förhoppningsvis även för våra kunder, säger butiksägaren Anki Björklund.

VÅRNYHETER – UTE OCH INNE

På hyllorna finns många nyheter, som lyktor och påskfina ägg från Majas Cottage där 10% av priset går direkt till Barncancerfonden.
– Genom förnyelsen av Interfloras koncept har vi bytt både snitt- och krukväxtleverantörer. Vi handlar från miljö-certifierade odlare och även transporterna ingår i ett väl genomtänkt miljöarbete som vi är väldigt stolta över.

NYTT UTBUD AV VÄXTHUS

En nyhet för i år är att Edqvists är återförsäljare av växthus. Dessa säljs i Trädgården, som finns på Vibergas baksida. De finns att beställa i många färger och storlekar, allt från det lilla växthuset vid husväggen till riktigt stora orangerier. Nytt för året är också utbudet av kvalitetsfröer från Impecta och sättpotatis samt sättlök från skånska Larsviken. Standardutbudet i Trädgården är utökat, men som föregående år finns möjligheten att beställa hem allt, från den lilla busken till det stora trädet eller häcken.
– Nu längtar vi efter våren så vi kan börja med uppbyggnaden av visningsväxthusen. Så fort vädret tillåter öppnar vi vår försäljning i Trädgården. Förhoppningsvis kan vi smygstarta till påsk och hålla öppet på skärtorsdagen, då Vibergadagen äger rum, säger Anki Björklund.

KAMPANJER OCH TÄVLINGAR

Varje månad har butiken flera kampanjer och tävlingar som du hittar i butiken och på Edqvists sidor på Instagram och Facebook.

FILIP EWERTSSON

Växthus är en av vårens nyheter i Edqvists Trädgård.
Det finns flera olika storlekar och färger allt välja på,
från det lilla vid husväggen till större orangerier.

Scroll to top