VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Nysatsning för Mekonomen Finspång

Mekonomen Finspång har åter öppnat sin bilverkstad.

- Nu är vi kompletta. Vi är glada att erbjuda både Finspångs största reservdelsbutik och verkstadstjänster för våra kunder, säger affärschef Markus Dahlberg.

Som en naturlig del av nysatsningen har även butiken fått sig ett ansikts­lyft med nytt golv och ny belysning. Butiksytan har komprimerats något för att göra plats för däckhotell.

– Vår butik erbjuder reservdelar, ett stort utbud av biltvättsprodukter och det mesta du kan tänkas behöva till din bil. Det roligaste med yrket är det personliga mötet med kunden och hjälpa dem att hitta rätt, säger Markus och verkstadschefen Emil Kolari håller med:

– Ja, absolut. Det roligaste är att hjälpa kunden. Vi håller en hög service­nivå och har en bra teamanda, säger Emil, som tidigare varit affärs­chef på Mekonomen i Norrköping.

Säkert kundmöte
För ett tryggt och säkert kundmöte är butiken utrustad med plexiglas vid kassan samt handsprit för kunderna. Verkstaden erbjuder dessutom hämtning och lämning vid kundens bostad.

– Det går också att beställa varor på vår hemsida med snabb leverans för utlämning hos oss, med möjlighet för hämtning utomhus på vår parkering, säger Markus.

Ny tekniker efter nyår
Mekonomens verkstad och butik finns på Hårstorpsvägen 31 i Finspång och nås på telefon 0122-413 00. I butiken arbetar även Marcus Axelsson, Royne Lundin och Engla Johansson. Efter nyår börjar Niklas Jonsson som tekniker i verkstaden. Verkstaden ingår i koncernen Nettobilar Group som har sju verkstäder i Örebro, Katrineholm, Eskilstuna, Vingåker och Finspång.

– Besök gärna mekonomen.se för mer information om oss. Du kan också följa oss och ta del av lokala erbjudanden på vår Facebook-sida. Vi hälsar dig
varmt välkommen, säger Markus.

Scroll to top