VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Ökad efterfrågan och utökad satsning på markentreprenad för Bygg & Repfirma Lars Bergling

Johan Bergling driver Bygg & Repfirma Lars Bergling och Bergling Maskin & Entreprenad.

Bygg & Repfirma Lars Bergling gör en utökad satsning på maskin och entreprenad.
– Det nya bolagsdelen går under namnet Bergling Maskin & Entreprenad och kommer att innebära nyanställning, säger ägaren Johan Bergling.

Johan Bergling tog över bolaget från sin far och har nu drivit företaget i 20 år. Idag har företaget nio anställda och gör jobb främst i Finspångs kommun och Östergötland.
– Jag tycker det är positivt att vara egenföretagare i Finspångs kommun. Jag blir rastlös av att vara hemma och gillar att jobba oavsett uppdrag, säger Johan Bergling.

ÖKAD EFTERFRÅGAN PÅ MARKENTREPRENAD

En ökad efterfrågan av entreprenadtjänsten är orsaken till nysatsningen. Den nystartade grenen av företaget erbjuder allt inom markentreprenad såsom exempelvis grunddränering, trädgårdsanläggningar, grävmaskinsjobb, och frakter.
– På vårkanten är det hög tid för husägare att ta tag i planeringen för vårens och sommarens projekt, inte minst om man funderar på grunddränering. För isolering rekommenderar vi Platon som får väggen att andas och håller fukten på utsidan av mattan.
Till sommarstugeägare erbjuder Bygg & Repfirma Lars Bergling vakuumtoalett till sluten tank med reningsverk till gråvatten och avloppssystem från Jets.

STORA ENERGIVINSTER MED NYTT TAK OCH NYA FÖNSTER

Johan Bergling ser en ökning av fönster- och takbyte de senaste åren.
– Det är helt enkelt dags för många hus att byta fönster och tak. Det finns stora energivinster att göra för hus-ägare med ett nytt tak och nya fönster med god kvalitet. Vi utför alla typer av takbyten, säger Johan Bergling.

DAGS FÖR ALTANER OCH UTERUM

Sedan många år tillbaka får Johan Bergling dagligen samtal med förfrågningar om altaner och uterum. Denna vår är inget undantag.
– Det är många som satsar på det. Ju förr du hör av dig med hur vi kan hjälpa dig och ber om ett offertförslag, desto större är förstås chansen till fler härliga
dagar på din nya altan i sommar eller i ditt nya uterum, säger Johan Bergling.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top