VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Premiär för nya Royal

Premiär för nya Royal

Imorgon öppnar nya Royal. Den utbyggda butiken har nu mode för både honom och henne.
– Det känns jättekul och spännande att äntligen ha premiär, men också lite pirrigt, säger butikens nya ansikte Kristina ”Kribbi” Andersson.

I Fokus Finspång nummer 1 berättade vi om Royals satsning på att bygga ut butiken och utöka utbudet för att också erbjuda mode för henne. Efter en tids hårt arbete är nu Royals medarbetare stolta att bjuda in till nyöppning imorgon, torsdag 28 mars, klockan 10.00.
– Vi kommer att ha många fina erbjudanden för både dam och herr. Vi kommer också att bjuda på snittar och andra roligheter i vår nya och rymliga butik, säger Kribbi.
Förutom ett brett sortiment av plagg kommer den nya damavdelningen även innehålla accessoarer som smycken, sjalar, solhattar och solglasögon. Precis

som tidigare är grundinställningen att alltid lyssna till kundernas önskemål för att ytterligare anpassa sortimentet. Även herravdelningen får en nyhet i det nya byxmärket Signal.
– Vi satsar på ett brett sortiment som passar många olika åldrar. Vårens nyheter har mycket färg, mönster och blommigt som man blir glad av. Lite längre klänningar och vida byxor är också något som är tillbaka igen.
Nu är Kribbi, Carina, Fredrik och Magnus redo att till­sammans ta emot nya och gamla kunder.
– Det känns bra att vara igång på allvar. Idag fick jag en välkomstpresent och en egen kaffemugg. Vi är glada och upprymda över att öppna och hälsar våra kunder varmt välkomna.

Filip Ewertsson

Scroll to top