VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Rent hus med ultrarent vatten

SSG Facility Services erbjuder hållbara städtjänster med ultrarent vatten.

– Ultrarent vatten är helt fritt från kemikalier och dessutom blir slutresultatet ännu bättre, säger Henric Isaksson.

Sedan februari tillhör tidigare Alex Städservice på Viberga koncernen SSG Facility Services. Företaget har en tydlig hållbarhets- och miljöprofil. Koncernens bilar byts kontinuerligt ut mot elbilar och konceptet med ultrarent vatten ger ett miljömässigt mer hållbart slutresultat och som dessutom inte kostar mer för kunden.

– Vi städar nästan uteslutande med ultrarent vatten. Det blir ingen hinna på ytan som det blir med kemikalier. Många av våra privatkunder och företagskunder känner inte till ultrarent vatten.

Men när vi berättar om det tycker många så klart att det är häftigt och bättre att få det rent på ett miljövänligt sätt, säger Henric, som arbetar med miljö- och hållbarhetsfrågor på SSG.

Social hållbarhet
SSG Facility Services vill också verka för sociala hållbarhet. Henric brinner för en mångkulturell personalstyrka som ger chans till arbetslivserfarenhet för exempelvis utrikesfödda och personer med funktionsnedsättning.

– Jag har en bakgrund från att arbeta med funktionshindrade och brinner lite extra för att alla ska få en chans att komma ut i arbetslivet, säger han.

Scroll to top