VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Roligaste är att skapa paradis”

”Roligaste är att skapa paradis”

Susebo Trädgårdsdesign finns med hela vägen fram tills det nya paradiset står färdigt i kundens trädgård.

Som utbildad trädgårdsmästare, med en vidareutbildning inom växtkunskap, tog Rose-Marie Andersson 2013 steget och startade Susebo Trädgårdsdesign. Nyligen blev hon dessutom färdigutbildad trädgårdsarkitekt.
– Det roligaste med jobbet är att skapa paradis. Det kan bli ganska rörigt i trädgården under resans gång. Men det är verkligen jätteroligt och värt allt slit när jag ser glädjen i kundernas ögon över hur bra slutresultatet blev. Jag älskar att jobba utomhus. Jag brinner för växter och att lära ut det jag kan till mina kunder, säger Rose-Marie.

Genom åren har hon designat, planerat och ritat trädgårdar till kunder i främst Finspång, Svärtinge och Norrköping. Hon lägger stor vikt vid att lyssna in kundens önskemål, kunskap och att inte minst att ge dem rätt kunskap om hur de på bästa sätt ska ta hand om sin nydesignade trädgård.
– Jag är noggrann med att följa hela projektets gång, från första mötet med kundens särskilda önskemål till att hålla kontinuerlig kontakt med dem och den anlitade anläggaren. Utifrån växtvalet ger jag kunden utbildning och skötselplan. Det händer också att jag åtar mig att sköta trädgården under det första etableringsåret.

Filip Ewertsson

Scroll to top