VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Så förbaskat kul att se lyckan när de klarar det”

En Annan Trafikskola växer och har tecknat ett nytt avtal med Curt Nicolin Gymnasiet.

– Det är svårslaget och en fröjd att se glädjen när någon precis klarat körprovet, säger Sven Larsson som driver körskolan tillsammans med grundaren Anna Rosenqvist.

Sedan starten 2009 har En Annan Trafikskola stadigt vuxit. Idag är man sex anställda och under nästa år hoppas man kunna anställda ytterligare två kollegor. Konceptet med intensiv kursen Summerdrivecamp blev en sådan stor succé att man idag erbjuder intensivkurser i Finspång året om via portalen körkortscamp.se. En Annan Trafikskola drivs också som franchiseföretag i Kumla och Hallsberg.

– Vi får ofta höra att vi har en väldigt bra planering och familjär stämning som våra elever uppskattar, säger Sven.

Nytt avtal med CNG
En Annan Trafikskola har precis tecknat ett tvåårsavtal med Curt Nicolin Gymnasiet (CNG). I körkortspaketet ingår tio körlektioner, Riskettan och teori till ett värde av ungefär 10 000 kronor. Till detta tillkommer kostnad för halkbana, teori- och körprov samt fler körlektioner vid behov. För att CNG-elever ska få ta del av paketet på körskolan krävs att man sköter sina studier under årskurs 1 och sedan får ett intyg av rektor.

– Vi har lyckats teckna avtal med den bästa aktören på marknaden. Det värmer också lite extra mycket att det är ett företag från Finspång, säger Anders Södergren som är rektor på CNG.

Finspångs kommun har däremot beslutat att inte längre lämna ut bidrag till körkort för elever på Bergska Gymnasiet.

– I samförstånd med Bergska Gymnasiet kommer vi därför att erbjuda ett rabatterat körkortspaket, säger Sven.

”Fruktansvärt svårslaget”
När pandemin blev ett faktum fruktade Sven och kollegorna att de skulle tvingas till korttidspermittering. Men det visade sig bli tvärtom. Körskolan på Vallonvägen i Finspång har att göra som aldrig förr. Sven tror att det ökade kravet av B-körkort för att få anställning kan vara en anledning till att fler tar tag i sin situation och vill ha körkort. Han minns lättnaden och glädjen när han själv tog körkort 1974.

– Jag minns också att jag var arg över att jag fick en upp-körningstid först elva dagar efter min 18-årsdag! Det bästa med det här jobbet är att det är så förbaskat kul att se lyckan hos våra elever när det klarar körprovet. Det är fruktansvärt svårslaget och en frihetskänsla som till och med min 99-åriga mamma fortfarande kommer ihåg och pratar om, säger Sven med ett brett leende.

VÄLKOMMEN TILL EN ANNAN TRAFIKSKOLA!Många vill ta körkort just nu. Hör av dig i mycket god tid!
www.enannantrafikskola.se
www.körkortscamp.se

Scroll to top