VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Samma goda service när Audio Video blir Elon

Nya Elon blir Nordens största fackhandelskedja inom hemelektronik och vitvaror. En av kedjans 500 butiker finns på Stora Allén i Finspång.

För kunden är det bara namnet som förändras. I Finspång är det fortfarande Örjan Fritiofsson som äger och driver butiken.

– Vi kommer att fortsätta göra det vi småbutiker är bra på, nämligen att erbjuda det som anses vara en lyxartikel idag: Att få hjälp och prata med en riktig människa. Vi gör bara det som borde vara normalt. Men tyvärr är inte det en självklarhet i dagens ökade försäljning via nätbutiker eller i långa telefonköer, säger Örjan.

– En av drivkrafterna är alla möten med människor. Det är fruktansvärt roligt. Flera gånger om dagen får jag höra ”vilken tur det är att ni finns så vi kan få hjälp”.

– 15 år i rad har vi fått högsta kreditvärdighet som butik. Det är inte dåligt att lyckats med det i lilla Finspång i en av Sveriges tuffaste branscher, säger Örjan och fortsätter:

Stor styrka med reparation och montering

Stor styrka med reparation och montering Han tog över firman från sin svärfar Stig Persson 1990. Örjan beskriver utvecklingen som att ”tekniker har ersatts av slipsnissar bakom disken”. Han är därför stolt över att två av landets enbart 50-tal teletekniker finns i Finspång.

– Det är en stor styrka att kunna erbjuda reparation och montering till våra kunder. Men behovet är stort och vi skulle faktiskt gärna anställa ytterligare en person med tekniskt kunnande, rätt personlighet och körkort. Diplomen på väggen förkunnar både högsta kreditvärdighet och prestigefulla ”Årets Finspångare”.

Filip Ewertsson

Scroll to top