VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Självbetjäning på Vårdcentrum Finspång

Steg ett innanför huvudentrén på Vård­centrum Finspång är att anmäla ditt bokade besök i självbetjäningsterminalen.

Innan du besöker nya vårdcentrum bokar du ditt besök på www.1177.se eller telefon. På de flesta kallelser står det till vilket väntrum du ska gå.

Pedagogisk och enkel terminal
Väl på plats skriver du in ditt personnummer på den pedagogiska självbetjäningsterminalen i huvudentrén. Det krävs inte längre något bokningsnummer. Sedan följer information om eventuell betalning.

– Via vår informationstavla i huvudentrén kan du ta reda på vilket väntrum du ska till. Följ sedan de tydliga skyltarna i taket i våra korridorer. Vänthallen i huvudentrén är inget väntrum. Behöver du hjälp finns vi i den närliggande receptionen självklart till för dig. Hos oss kan du också få hjälp med intyg för sjukresa, säger receptionist Johanna Hagman.

Slussen för alla patienter
Då alla enheter numera finns i samma hus i nya vård­centrum är självbetjäningsterminalen i huvudentrén slussen för alla patienter.
– Det finns så många fördelar med det nya huset. Vi hoppas att våra patienter ska känna sig trygga med att både boka sitt besök och sedan själva anmäla sig i terminalen, säger vårdadministratör Hanna Werner.

Scroll to top