VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Smidigare paketutlämning med Instabox

Sedan augusti erbjuds paketutlämning alla dagar i veckan klockan 8.00 till 20.00 på Viberga.

Det går att båda hämta och återlämna paket med Instabox. Det röda paketskåpet står idag mittemot Alex Städservice, men behöver inom kort mer plats och kommer därför att flyttas till väggen mellan Jysk och Jem & Fix.

Paket alla dagar
Instabox marknadsför sig som Sveriges okrångligaste frakttjänst. Företaget tillhandahåller snabba leveranslösningar åt ett 80-tal nätbutiker så som H&M, Apotea, Lyko, Boozt, Babyshop, Adlibris, Sportamore, Webbhallen och Netonnet. Instabox levererar paket sju dagar i veckan till drygt 700 smarta paketskåp på fler än 100 orter runt om i Sverige och möjliggör samma-dag- leverans till sex miljoner svenskar.

Hämta och återlämna paket
– Det är snabbt, smidigt och miljövänligt att använda oss. I kassan på nätbutiken väljer du att kryssa i Instabox och skriva in ditt postnummer. Då visas var de närmaste paketskåpen finns. När paketet sedan finns redo att hämtas skickas ett SMS med en kod som du knappar in på utlämningsskåpet. Vår tjänst kräver ingen extern personal och kunden behöver därför inte vänta i kö. Tack vare kodsystemet kan paketet smidigt hämtas av någon närstående. En uppskattad tjänst är också att du med samma kod kan skicka tillbaka returpaket i våra skåp, säger Instabox Sverigechef Christian Karlander.

Ökad service för Coops kunder
Coop Finspångs VD Anders Svensson är positiv till samarbetet med Instabox.
– Självklart vill vi att våra kunder i första hand ska gynna den lokala handeln. Men i de fall man väljer att näthandla känns det bra att erbjuda smidig paketutlämning. Instabox kräver ingen personalinsats från oss och är en ökad service för våra kunder. För oss på gröna Coop känns det också bra att veta att Instabox använder fossilfria drivmedel i sina transporter.

Filip Ewertsson

 

Instabox

Instabox finns idag tillgängligt i Sverige, 
Danmark och Norge. Läs mer om företaget 
på www.instabox.se.
Scroll to top